GIFT?: Charlize og skuespillerkjæresten Stuart Townsend kaller seg et ektepar, men er likevel ikke gift... Foto: All Over Press
GIFT?: Charlize og skuespillerkjæresten Stuart Townsend kaller seg et ektepar, men er likevel ikke gift... Foto: All Over PressVis mer

Verdens mest sexy!

"Monster"-Charlize kåret til verdens mest sexy kvinne....

SEHER.NO: Hollywoodskuespillerinne Charlize Theron (32) er kåret til verdens mest sexy kvinne av bladet Esquire Magazine, skriver The Sun.


Den sør-afrikanske superstjernen følger dermed i fotsporene til sexsymboler som Jessica Biel, Angelina Jolie og Scarlett Johansson.


Theron, som vant Oscar for rollen som seriemorder i filmen "Monster", er for tiden aktuell med lanseringen av filmen "The Battle for Seattle", som er regissert av hennes irske skuespillerkjæreste, og selvkalte "ektemann",  Stuart Townsend.


Den sexy skuespillerinnen feires med en fotoserie i november-utgaven av Esquire, og brukte denne muligheten til å fremme sin irritasjon på de amerikanske myndighetene.


- Jeg vokste opp i et land som måtte lære at man ikke kan tvinge en bestemt livsstil på 26 ulike folkeslag, kun fordi en selv mener det er rett. Det er fortsatt mye USA må lære, skal Theron ha uttalt.

LES OGSÅ: - Charlize kler gjerne av seg