«Verdens mest sexy mann» er singel

Filmstjernen Bradley Cooper har gjort det slutt med Zoe Saldana.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   «The Hangover»-stjernen Bradley Cooper (37) - som tidligere har blitt kåret til «Verdens mest sexy mann» - er nok en gang singel.

Skuespilleren som fant tilbake til ekskjæresten Zoe Saldana, kjent fra filmen «Avatar», etter en seks måneders pause i september, skal i følge kilder ha gjort det slutt med Saldana fordi de begge er for opptatt av karrieren.

Forholdet skal ha tatt slutt rett før jul.

- Zoe hadde planlagt å feire jul sammen med Bradley og hans familie i Europa. De hadde alle tenkt til å reise til Paris, men ting gikk ikke som planlagt. Zoe feiret nyttårsaften med venner i Miami, forteller en kilde til New York Post.

Kilder forteller at romantikken tok slutt etter hvert som de begge ble mer opptatt med karrieren. Bradley er for tiden i full sving med promotering av sin nye film «Silver Linings Playbook», mens Zoe holder på med innspilling av «Star Trek» og «Blood Ties».

- Hvis Zoe var opprørt over bruddet med Bradley, så viste hun det ikke.

Bradley og Zoe møtte hverandre på settet til filmen «The Words» og datet i tre måneder før de gjorde det slutt for første gang i mars i fjor.

Nylig ble det hevdet at Bradleys mor, Gloria, ønsket at sønnen skulle slå seg ned med Zoe og hadde brukt mye tid sammen med Zoe, for å finne ut om hun var rett kvinne for Bradley.

- Gloria elsker Zoe, men hun ønsker å finne ut av hva intensjonenes hennes med forholdet er. Hun vet at Zoe ikke blir noe yngre og håper at hun er den Bradley vil slå seg ned sammen med. Hun ønsker seg veldig et barnebarn, så presset på Bradley er stort, sier en kilde til avisen. Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer