«Verdens mest sexy mann» blir pappa

Channing Tatum og kona venter barn.

KJEKKAS: Etter suksessen som Tyler Gage i «Step Up» fra 2006 har Channing Tatum gjort det stort i Hollywood. Her fra filmen «Dear John». Foto: FAME FLYNET
KJEKKAS: Etter suksessen som Tyler Gage i «Step Up» fra 2006 har Channing Tatum gjort det stort i Hollywood. Her fra filmen «Dear John». Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO:  Channing Tatum (32) ble nylig kåret til «Verdens mest sexy mann» av People, om ikke lenge kan han uoffisielt smykke seg med tittelen «Verdens mest sexy pappa», for han og kona Jenna Dewan-Tatum (31) venter parets første barn.

«Jenna Dewan-Tatum og Channing Tatum er glade for at de kan annonsere at de venter deres første barn neste år», sier en pressemelding ifølge nettstedet UsMagazine.

Tidligere har kjekkasen uttalt at han gleder seg til en dag å skulle bli far:

- Jeg håper selvfølgelig å bli pappa en dag, men jeg vet ikke når det kommer til å skje. Når det er ment at vi skal bli foreldre, er jeg sikkert på at det kommer til å skje!

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

«Magic Mike»-stjernen tar på nyåret fri fra skuespillerjobben for å ta vare på sin gravide kone, men vil ifølge nettstedet jobbe med småprosjekter på si.

Den habile danseren slo igjennom som Tyler Gage i «Step Up» fra 2006. Og det var nettopp under denne filminnspillingen at han fant kona Jenna - som var Channings dansende kollega.

Paret giftet seg i 2009.LES OGSÅ: Channing Tatum lagde strippeshow