VAKKER: Lisa-Mari Moen Jünge skal representere Norge i Miss Universe finalen i Vietnam i mai 2008. Foto: www.froken.no
VAKKER: Lisa-Mari Moen Jünge skal representere Norge i Miss Universe finalen i Vietnam i mai 2008. Foto: www.froken.noVis mer

Verdens mest sexy kvinne?

Global Beauties har nominert Lisa-Mari Moen Jünge.

SEHER.NO: Verdens ledende nettsted for missekonkurranser, Global Beauties, har nominert 35 jenter til å konkurrere om tittelen "Sexiest Woman Alive 2007" - en av disse er vår egen Frøken Norge 2007 - Lisa-Mari Moen Jünge (19).

- Det er kjempe artig. Det er riktignok en uhøytidelig konkurranse, men det er veldig gøy å bli nominert likevel, sier Molde-jenta til Seher.no.

De som er nominert har deltatt i Miss World eller Miss Universe 2007. Blant 440 vakre jenter er altså Lisa-Mari plukket ut som en av de aller flotteste.

- Det viser at hun har blitt lagt merke til. Mange bookmakere har hatt stor tro på henne og nå har hun også blitt lagt merke til av Global Beauties. Først og fremst er dette en flott oppmuntring til Lisa-Mari før hun skal delta i Miss Universe neste år, sier missegeneral Geir Hamnes til Seher.no.

- Kåringen betyr ikke noe i Norge, men dette viser likevel at hun blir lagt merke til i utlandet. Særlig i USA hvor disse skjønnhetskonkurransene er veldig store. Det er en fantastisk måte for henne å bli promotert på.

I løpet av de nærmeste dagene får vi vite hvordan det går med Lisa-Mari i denne uhøytidelige, men likevel morsomme kåringen.

Lisa-Mari Jünge representerte Norge i Miss World konkurransen i Kina i desember, men røk ut i første runde. I mai har hun fått en ny sjanse til å stikke av med seieren - denne gangen som deltager i Miss Universe 2008 i Vietnam.

Alt om Frøken Norge finner du her: froken.no

Se bilder av alle kandidatene til Frøken Norge 2008 i bildespesialene under: