Idris Elba:

«Verdens mest sexy» giftet seg i hemmelighet

Idris Elba rømte til Marokko.

HURRA: Idris Elba giftet seg på fredag med 16 år yngre Sabrina Dhowre. Paret har vært sammen siden 2017, og sparte ikke på noe da de ga hverandre sine «ja» i Marokko. Foto: NTB scanpix
HURRA: Idris Elba giftet seg på fredag med 16 år yngre Sabrina Dhowre. Paret har vært sammen siden 2017, og sparte ikke på noe da de ga hverandre sine «ja» i Marokko. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I november havnet den britiske skuespilleren Idris Elba (46) brått i godt selskap med stjerner som David Beckham (43), Chris Hemsworth (35), Johnny Depp (55) og George Clooney (57), da han ble kåret til verdens mest sexy mann av People Magazine.

Den årlige kåringen er uformell, men likevel en gjev tittel å ha. Frem til en ny mann kåres i november, er Elba verdens mest sexy mann. Om det er en tittel hans mangeårige kjæreste, modell Sabrina Dhowre (30), setter pris på eller misliker, er ikke kjent.

Nå kan hun i hvert fall skryte på seg at hun er gift med verdens mest sexy mann. Paret kan nemlig avsløre nå at de har giftet seg i all hemmelighet i Marokko, etter å ha vært forlovet i halvannet år, skriver Vogue.

Tre dager til ende

Det var i vakre Marrakech at de to turtelduene ga hverandre sine «ja». Selve bryllupet fant sted i går, fredag 26. april, men paret har planer om å feire tre dager til ende i den velkjente marokkanske byen. De bor på eksklusive Mandarin Oriental, som er kjent for å tilby gjestene sine det ypperste av luksus.

Britiske Vogue var med på bryllupet, og har delt flere bilder fra seremonien på sin Instagram-konto. De skriver at de har planer om å publisere flere bilder og et intervju i sin kommende juli-utgave.

Bruden var kledd i hvitt for anledningen, og hadde på seg en spesiallaget kjole av bryllupsdronningen Vera Wang. I ørene hadde hun lange øredobber, inspirert av blader, og i håret hadde hun et hvitt slør. Hun gikk med andre ord for en svært klassisk look da hun skulle få drømmemannen sin i Nord-Afrika.

Det holdt derimot ikke bare med én kjole. Etter hvert byttet hun til en kjole som var utsmykket med både perler og edelstener. Denne ble brukt etter at paret hadde giftet seg, altså på bryllupsfesten etterpå.

Idris gikk på sin side for en klassisk dress, signert Ozwald Boateng. Det er ikke kjent hvilke kjendisgjester som var til stede under vielsen, men det var trolig mang en A-kjendis som hadde tatt turen. Diana og Evan Ross ble blant annet fotografert på vei til Marokko, og mange tror derfor at de deltok i bryllupet.

Elba er god venn med flere av verdens mest kjente skuespillere, i tillegg til at han også har en fot inne i det britiske kongehuset. Han og prins Harry (34) har vært gode venner i mange år, og da han giftet seg i mai, var Elba og Dhowre selvskrevne gjester.

MED FIFFEN: Idris Elba har et stort miljø, og er god venn med blant andre prins Harry. Her er han og Sabrina fotografert i bryllupet til prinsen i mai 2018. Foto: NTB scanpix
MED FIFFEN: Idris Elba har et stort miljø, og er god venn med blant andre prins Harry. Her er han og Sabrina fotografert i bryllupet til prinsen i mai 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lørdag 27. april skal paret feire videre med et såkalt «all-white party», der kleskoden er, som temaet tilsier, hvitt.

Fridde på scenen

Det var høsten 2017 at det ble kjent at de to turtelduene hadde funnet hverandre. Han er 16 år eldre enn henne, men det har ikke kommet i veien for forholdet deres.

Paret møttes og forelsket seg mens Hollywood-stjernen spilte inn dramaet «The Mountain Between Us» i 2017. Filmen, som forteller historien om en mann og en kvinne (spilt av Kate Winslet) som går seg vill i ødemarken etter et flykrasj, ble spilt inn i Canada - og det var her briten traff Dhowre.

VAKKERT PAR: Det gikk varmt i blitzlampene da Idris tok med seg Sabrina som date under Toronto International Film Festival i september 2017. Foto: NTB Scanpix
VAKKERT PAR: Det gikk varmt i blitzlampene da Idris tok med seg Sabrina som date under Toronto International Film Festival i september 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å forelske seg mens man lager en film om å forelske seg er en ganske spesiell opplevelse, har Elba fortalt til People.

Duoen viste seg sammen for første gang under Toronto International Film Festival, og kom senere sammen på premieren av «The Mountain Between Us».

- Det ble definitivt lagt merke til for jeg pleier vanligvis å holde privatlivet mitt unna søkelyset, sa 45-åringen den gang etter all oppmerksomheten de mottok fra pressen.

STJERNEVENNER: Idris Elba er venn med noen av de største profilene fra Hollywood. Her er han på premiere med Robert Kazinsky og Charlie Hunnam i 2013. Foto: NTB scanpix
STJERNEVENNER: Idris Elba er venn med noen av de største profilene fra Hollywood. Her er han på premiere med Robert Kazinsky og Charlie Hunnam i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

I februar i fjor gikk Elba ned på kne under en premiere i Rio. Hun sa ja til frieriet, og resten er historie.

Elba har vært gift to ganger tidligere. Fra 1999 til 2003 med sminkøren Hanne Norgaard, og i seks måneder med advokaten Sonya Hamlin i 2006. Fra ekteskapet med Norgaard har han datteren Isan (17).

Vinteren 2016 ble det slutt mellom Idris og Naiyana Garth (31) etter tre år som kjærester. De har sønnen Winston (5) sammen.

LES OGSÅ: Derfor trodde fansen at Meghan hadde født

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer