Verdens mest sexy brusreklame?

David Beckham og Sofia Vergara dukker opp i ny reklamefilm for «Diet Pepsi»

DUKKER OPP: Plutselig dukker David Beckham opp og spør hva som skjer.
DUKKER OPP: Plutselig dukker David Beckham opp og spør hva som skjer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se reklamefilmen nederst i saken!


SEHER.NO: David Beckham (35) og «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (38) dukker nå opp i en ny reklamefilm for «Diet Pepsi». Sofia ligger på stranden og ser på den lange køen i kiosken. Hun skriver på Twitter at hun akkurat så David Beckham og alle jentene i køen løper for å finne ham. Da får hun kjøpt seg en brus uten å stå i kø og pluselig kommer David Beckham bort og spør hva som skjer.

Reklamefilmen ble vist for første gang under en episode av NBC-programmet «Chuck» og salgsteknikkene har fått mye oppmerksomhet i media. 

- Jeg har vært en del av pepsifamilien i mange år, og nå er jeg tilbake! Det er spennende, sier David Beckham ifølge justjared.buzznet.com.

Sofia har også spilt i en reklamefilm for Pepsi tidligere, og sier at det er fantastisk å få lov til å gjøre det igjen.

- Jeg startet karrieren i underholdningsbransjen for mange år siden med en reklamefilm for Pepsi som ble veldig stor i Colombia og Latin Amerika. Det er fantastisk å få lov til å gjøre det igjen
, sier Sofia om reklamefilmen hun spilte i i 1996.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Posh raser mot falskt babyrykte!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer