IKKE POSH?: Vicktoria Beckham vet ikke om hun er "posh" nok, men ble glad da hun mottok prisen som årets mest glamorøse. Foto: All Over Press
IKKE POSH?: Vicktoria Beckham vet ikke om hun er "posh" nok, men ble glad da hun mottok prisen som årets mest glamorøse. Foto: All Over PressVis mer

Verdens mest glamorøse?

- Alt jeg bryr meg om er at Karl Lagerfeld sier jeg er #201dcool#201d, sier nyslått #201dGlamour Woman of the Year#201d.

SEHER.NO: Victoria Beckham (33) ble nattens dronning under den årlige ”Glamour Women of the Year”-utdelingen på Berkeley Square Gardens i London tirsdag.


Posh ble hedret med den aller gjeveste prisen, ”Woman of the Year”, i tillegg til at hun mottok prisen som årets entreprenør for arbeidet hun har lagt ned for å markedsføre Becks-merkenavnet i USA foran mannens fotballdebut for LA Galaxy.


 - Beklager at David ikke kunne være her, men han spiller for England, sa Victoria Beckham i takketalen.


Eks-krydderjenta benyttet også anledningen til å slå tilbake mot dem som mener hun ikke er egnet som lady om ektemann David Beckham (32) skulle bli gjort til Sir, skriver The Sun.


- Hva så om jeg ikke er ”posh” nok. Alt jeg bryr meg om er at Karl Lagerfeld sier jeg er ”cool” - han er ”the man”, sa den nyslåtte glamour-eneren.


Foruten Victoria Beckham fikk blant andre disse utmerkelser under tirsdagens prisdryss:
Band Of The Year – Girls Aloud
International Solo Artist Of The Year – Beyonce
UK Solo Artist Of The – Amy Winehouse
Outstanding Contribution – Helen Mirren
Inspiration Award – Angelina Jolie

LES OGSÅ: Posh sa nei til 100 millioner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.