BLIR DE SAMMEN?: Jennifer Aniston og Gerard Butler skal angivelig ha kysset heftig i helgen og de flørtet vilt på "Golden Globe". Foto: All Over Press
BLIR DE SAMMEN?: Jennifer Aniston og Gerard Butler skal angivelig ha kysset heftig i helgen og de flørtet vilt på "Golden Globe". Foto: All Over PressVis mer

Verdens heteste par i 40-årene?

- De var uadskillelige hele kvelden, og så definitivt ut som et par...

SEHER.NO: Hollywood-stjernene Jennifer Aniston (40) og Gerard Butler (41) skal angivelig ha blitt observert imens de kysset heftig på "Golden Globe"-utdelingen natt til mandag norsk tid.

Opptrinnet skal ha sjokkert de andre gjestene backstage. Det melder New York Post. Aniston og Butler har tidligere blitt koblet mot hverandre, selv om de aldri tidligere har innrømmet at de er et par.

- Etter at de delte ut en pris, var de backstage og drakk champagne sammen. Til slutt kysset de heftig på kjøkkenet. De var uadskillelige hele kvelden, og så definitivt ut som et par, sa en kilde til avisen.

- Showets produsenter lo faktisk av hendelsen via deres walkie-talkier.

Ingen av talspersonene til verken Aniston eller Butler skal ha ønsket å kommentere saken.

Butler, som nylig var i Norge for å fronte filmen "Law Abiding Citizen", uttalte nylig at han var på utkikk etter kjærlighet. Men hva han så etter i en kvinne, kunne han ikke svare på.

- Det er egentlig helt umulig å si, for det ville jeg ikke vite før jeg så henne. Alle mulige småting, fra at hun er snill og uskyldig til hennes styrke og kraft. Det kommer helt an på hvordan hun er som person, sa han ifølge Female First.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vil ta av skjorta i hver film