OVERLEVDE: Maryann Bruce var en de 155 passasjerene som 15. januar overlevde en flystyrt i Hudson-elva i New York. Men for henne var det ikke første gangen hun var i en livstruende katastrofe... Foto: AP
OVERLEVDE: Maryann Bruce var en de 155 passasjerene som 15. januar overlevde en flystyrt i Hudson-elva i New York. Men for henne var det ikke første gangen hun var i en livstruende katastrofe... Foto: APVis mer

Verdens heldigste kvinne?

Maryann har overlevd jordskjelv, flystyrt og 11. september...

SEHER.NO: Hvem som er "verdens heldigste kvinne" er ikke lett å avgjøre, men bladet "National Enquirer" har nå gitt tittelen til den 48 år gamle tobarnsmoren Maryann Bruce.

Kvinnen fra North Carolina i USA har i løpet av overlevd syv livstruende katastrofer!

Hennes ferskeste katastrofe var 15. januar, hvor Maraynn var ombord US Airways-flyet som styrtet i Hudson-elva i New York, etter å ha fått fugler inn i motorene.

Men i motsetning til de andre passasjerene hevder hun at hun ikke var redd, fordi hun er overbevist om at hun har ni liv.

- Det falt meg ikke inn at jeg ikke skulle komme meg ut av flyet. Jeg tenkte bare "Ok, dette er nummer sju, nå er vi i gang igjen," sier hun til bladet National Enquirer.

Tidligere har Maryann overlevd en tsunami på Hawaii, et snøskred i Colorado, en flytur gjennom en orkan, en bilbombe som ble rettet mot World Trade Center i 1993, et jordskjelv mens hun satt i en drosje i Los Angeles i 1995 og 11. september-angrepene.

Maryann fløy forbi tvillingtårnene i New York rett etter angrepet mot de to skyskraperne.

- Jeg kunne se røyken fra dem fra flysetet mitt, sier hun.

Hun nekter imidlertid for at de dramatiske flyopplevelsene og andre katastrofene hun har havnet i, har gjort henne engstelig for å reise.

- Noen av slektningene mine hevder jeg har en forbannelse over meg, men jeg mener jeg er en lykkeamulett. Jeg kommer til å ha det OK. Jeg har ikke brukt opp de ni livene mine, sier hun til National Enquirer.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fikk åtte barn på en gang