VENTER BARN: Til våren blir Markus Foss og Tone Damli foreldre for første gang. Her er de på Se og Hørs kjendisgalla 3. november.  Foto: FameFlynet Norway
VENTER BARN: Til våren blir Markus Foss og Tone Damli foreldre for første gang. Her er de på Se og Hørs kjendisgalla 3. november. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Verdens fineste pappasan

Tone roser kjærestens barnetekke.

SEOGHØR.NO: Tone Damli (25) venter sitt første barn sammen med kjæresten Markus Foss (31). Det er ingen tvil om at de to gleder seg til å bli foreldre og det ser ut til at Markus allerede øver seg på papparollen.

Fredag la han ut et bilde der han får et kyss av et lite barn.

- Om jeg gleder meg til åååå bli pappa #love it, skrev Foss under bildet og tagget kjæresten.

Bildet fikk raskt mange likes og kommentarer, og Tone lot seg også sjarmere av Markus' barnetekke.

- Verdens finaste pappasan, skrev Tone og tagget kjæresten.

Nyheten om graviditeten ble kjent i midten av november etter at ryktene hadde sirkulert i lang tid. 

– Viser til henvendelsene vi har fått den siste tiden vedrørende Tone Damli. Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014, skrev Tones manager David Eriksen i en pressemelding.

Se og Hør avslørte at Tone hadde funnet lykken på nytt i juni, drøye tre måneder etter at forlovelsen med Aksel Hennie (38) ble brutt. 31. oktober bekreftet popstjernen og Markus for første gang at de var et par, ved å oppdatere sine Facebook- og Instagram-kontoer. Bare dager senere sto bærumsmannen stolt ved kjærestens side da hun ble kåret til «Årets best kledde» av Jan Thomas på Kjendisgallaen 2013.

LES OGSÅ: - Jeg er godt i gang med å legge på meg