LUKSUS PÅ STYLTER: Bor du på Gili Lankanfushi bor du bra. Dette er et av Maldivenes flotteste hoteller. Foto: Gili Lankanfushi
LUKSUS PÅ STYLTER: Bor du på Gili Lankanfushi bor du bra. Dette er et av Maldivenes flotteste hoteller. Foto: Gili LankanfushiVis mer

Verdens feteste vannhoteller

Finnes det noe kulere enn å bo på styltehus midt i vannet? Ikke mye i så fall. Her er ni fantastiske vannhoteller.

SEOGHØR.NO: Hvem vil ikke åpne verandadøren og hoppe rett ut i turkis hav? Det slår knock out på norske kuldegrader, snø og is og februar måned. Her har du litt inspirasjon til å drømme deg bort til noe helt annet. Hotellsøkemotoren Trivago har plukket ut ni kule hoteller der du faktisk bor på vannet. Kulere blir det ikke!

 

Gili Lankanfushi, Maldivene

 Foto: Gili Lankanfushi
Foto: Gili Lankanfushi Vis mer

Å bo i styltehus midt i Det indiske hav er omtrent så fint som det blir. Maldivene har noen virkelige topphoteller å vise til, og Gili Lankanfushi er blant de aller beste. Her er totalt 45 bungalower med badetrapp ned i vannet.

 

The Float House River Kwai, Thailand

 Foto: The Float House River Kwai
Foto: The Float House River Kwai Vis mer

The River Kwai er mer enn en kjent elv fra filmens verden, og The Float House River Kwai er et svimlende vakkert og eksotisk hotell med 18 bungalower midt i regnskogen. Å sitte her og skue utover elven med en gin tonic mens man hører jungelens lyder er antagelig ganske snasent.

 

Likuliku Lagoon Resort, Fiji

 Foto: Likuliku Lagoon Resort
Foto: Likuliku Lagoon Resort Vis mer

Fiji er et ekte sydhavsparadis, og Likuliku Lagoon Resort et av de herligste hotellene de har å by på. Lekkert hotell med lokalt håndverk og utsøkte detaljer i ett og alt. Det er til og med glassgulv her slik at du kan se rett ned på livet under vann!

 

Berjaya Langkawi Resort, Malaysia

 Foto: Berjaya Langkawi Resort
Foto: Berjaya Langkawi Resort Vis mer

Her kan du bo både på stylter ute i vannet, men også i bungalower eller rom i utkanten av regnskogen. Eksotisk og lekkert er det uansett, og hotellet har hele ni barer der du kan nyte en tropisk drink og solnedgangen. Det er ren lykke!

 

Intercontinental Resort Tahiti, Tahiti

 Foto: Intercontinental Resort Tahiti
Foto: Intercontinental Resort Tahiti Vis mer

Også på Intercontinental Resort Tahiti kunne vi tenkt oss å bo noen døgn. Her er det kun 31 bungalower, og hotellet har nydelig utsikt til Tahitis naboøy Moorea. Og sjekk det bassenget! Vi er SÅ klare for å teste det!

 

Vinpearl Luxury Nha Trang, Vietnam

 Foto: Vinpearl Luxury Nha Trang
Foto: Vinpearl Luxury Nha Trang Vis mer

Vinpearl Luxury Nha Trang ligger helt "greit" til på en egen øy utenfor Vietnams langstrakte og vakre kystlinje. Lange, hvite strender omkranser øya som bare kalles "Vietnams perle". Hotellets spa har behandlingsrom på påler ute i vannet for best mulig ro og velvære. Sweet!

 

Song Saa Private Island Koh Rong, Kambodsja

 Foto: Song Saa Private Island Koh Rong
Foto: Song Saa Private Island Koh Rong Vis mer

Kambodsjas vakre kyst er stort sett skjermet fra masseturismen, og på Song Saa Private Island Koh Rong finner du da også roen. Enkelte av rommene har glassgulv så du kan se livet under vann, og hele hotellet oser av fred og fordragelighet.

 

Constance Le Prince Maurice, Mauritius

 Foto: Constance Le Prince Maurice
Foto: Constance Le Prince Maurice Vis mer

Constance Le Prince Maurice er et av paradisiske Mauritius' flotteste og mest kjente hoteller. Det er ganske stort, men usedvanlig lekkert, og en egen golfbane er del av hotellområdet. Alle hotellene er designet ut fra feng shui-prinsippet for maksimal ro og harmoni.

 

Punta Caracol Acqua Lodge, Panama

 Foto: Punta Caracol Acqua-Lodge
Foto: Punta Caracol Acqua-Lodge Vis mer

Det er ikke så ofte man leser eller hører om Panama i reisesammenheng, men etter å ha sett nærmere på hotellet Punta Caracol Acqua Lodge er nysgjerrigheten pirret. En enkel gangbro fører deg fra fastlandet og rett ut til de ni deilige bungalowene på stylter. Dette kan vi like!

 

LES OGSÅ: Verdens ti merkeligste restauranter

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.