KNYTTES SAMMEN: - Alle forbinder meg med Osama, men jeg har ingenting med ham å gjøre, sier Wafah. Foto: All Over Press
KNYTTES SAMMEN: - Alle forbinder meg med Osama, men jeg har ingenting med ham å gjøre, sier Wafah. Foto: All Over PressVis mer

Verdens farligste flørt?

... en ting er i hvert fall sikkert: De færreste menn hadde turt å møte onkelen morgenen etter...

SEHER.NO: Wafah Dufour er en eksotisk skjønnhet med musikalsk talent. Men alltid havner hun i skyggen av sin onkel - som er ingen ringere enn Osama Bin Laden.

- Alle forbinder meg med den mannen, men jeg har ingenting med ham å gjøre, forsvarer Wafah seg med ifølge bladet Vi Menn.

Det er ikke første gang at datteren til Osama Bin Ladens halvbror blir konfrontert med å være den ettersøkte terroristens niese. Men når man er beslektet med en av verdens mest forhatte menn, og samtidig prøver å slå gjennom som kjendis - da kan man vel si at man ber om det.

Ifølge Vi Menn, som i denne ukens utgave trykker en større profilsak om den vakre kvinnen, het Wafah opprinnelig Bin Laden til etternavn. Men etter 11. september 2001 byttet hun i stedet til morens pikenavn. Selv hevder hun at hun er 28 år gammel, mens andre mener at hun er nærmere 32...

28-åringen - eller 32-åringen om du vil - tar offentlig avstand fra onkelens handlinger. Hun snakker ikke arabisk, og hevder hun har sett sin onkel kun én gang - men at han da snudde seg vekk fordi hun var uanstendig kledd.

Den vakre modellen, som er utdannet jurist, står langt unna Osamas strengt muslimske verdier. Dette understreker hun gjerne - iført miniskjørt, med en drink i én hånd og en røyk i den andre. Men alle forsøkene på å slå gjennom som kjendis faller, dessverre for henne, i skyggen av hvilken familie hun faktisk stammer fra.

Folk er raske til å påpeke familiebåndene når unge Dufour stikker nesa fram. På nettet florerer det også med grove kommentarer mot jenta som har arabisk opprinnelse, men som er født i Los Angeles.

- Jeg vil at folk skal forstå at jeg er amerikansk. Og jeg tror at det amerikanske folket har forståelse og sympati, og vet hva som er riktig og galt. Derfor elsker jeg Amerika, sa hun i et intervju i 2006.

Men Wafah Dafour kan umulig ha det særlig lett. Det er nok som den engelske Idol-dommeren Simon Cowell også påpeker når han sier at det bare finnes ett navn som er verre for en popkarriere enn Osama Bin Laden. Dét navnet tilhører Hitler...  

LES OGSÅ: Bin Laden på byen