TJENER FETT: Madonna har all grunn til å smile og le med de 54 millionene hun nå tjener på å fronte Sunsilk.  Foto: All Over Press
TJENER FETT: Madonna har all grunn til å smile og le med de 54 millionene hun nå tjener på å fronte Sunsilk. Foto: All Over PressVis mer

Verdens dyreste hår?

Madonna får 54 millioner kroner for å fronte hårkampanje.

SEHER.NO: Madonna (49) er herved eier av det som kanskje kan regnes som verdens dyreste hår.

Hun er hvertfall blant de tre superstjernene som nå får godt betalt for å vise frem sin blonde manke.

Popdronningen, som var verdens mesttjenende kvinnelige popstjerne i 2007, får nemlig hele 54 millioner kroner for å fronte sjampo-produsent Sunsilk.

Madonna er et av ansiktene for deres "Life Can`t Wait"-kampanje, som skal lanseres under American Super Bowl førstkommende søndag.

En 30-sekunder lang reklamesnutt, som skal ha premiere under kampen mellom New England Patriots og New York Giants, skal inkludere gamle bilder og filmopptak av superstjernen, samt popstjernen Shakira og avdøde legendeskuespiller Marilyn Monroe.

Se reklamefilmen lenger ned

Slagordene "Some girls can`t wait", "To make life happen" og "Their hair tells their story" popper opp på skjermen under reklamen, sammen med deler av Madonnas hit-låt "Ray of Light".

Reklamen ender med frasen "Make your hair happen".

Selv om både Shakria og avdøde Monroe opptrer i reklamen, er det Madonna som tjener best på den lukrative avtalen.

For mens Madonna hanker inn nærmere 54 millioner kroner for å vise frem sin blonde manke, får Shakira"kun" 13 millioner.

- Vi er stolte av å kunne lansere en global kampanje med disse tre verdensikonene.
De feires ikke bare for deres prestasjoner, men også for måten de lever eller levde livet sitt på- med lidenskap og intensitet. I tillegg hadde de selvsikkerhet nok til å satse både i livet og med deres utseende. Vårt håp er å inspirere en ny generasjon av kvinner til å gjøre det samme, sier Stan Cook, sjef i Unilever, som eier Sunsilk.

Sunsilk har tidligere betalt den britiske jentegruppa "Girls Aloud" rundt 13 millioner kroner for å fronte deres kampanje i Storbritannia.

LES OGSÅ: - Madonna tjente mest i 2007

Se reklamefilmen nedenfor:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.