Naya Rivera:

- Verden min er snudd på hodet

«Glee»-stjernas søster hyller den avdøde skuespilleren.

SØSTRE: Nickayla Rivera hyller nå storesøsteren sin etter det tragiske dødsfallet tidligere denne måneden. Foto: Skjermdump Instagram
SØSTRE: Nickayla Rivera hyller nå storesøsteren sin etter det tragiske dødsfallet tidligere denne måneden. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Mandag den 13. juli kom beskjeden fans, venner og familie hadde fryktet. Etter at «Glee»-stjerna Naya Rivera forsvant fra en båttur med sønnen sin i Lake Piru i California, ble det fort mistenkt at hun hadde omkommet. På kvelden den 13. juli norsk tid kom bekreftelsen om at skuespilleren var funnet død. Hun ble 33 år gammel.

Flere av stjernens venner og kolleger hadde i perioden hun var savnet delt bønner og oppfordringer om å lete etter henne. Da bekreftelsen kom, begynte de å legge ut kondolanser. Eksmannen Ryan Dorsey var en av dem som sist tok farvel med 33-åringen i sosiale medier.

«Det er så urettferdig. Det er ikke nok ord for å uttrykke tomrommet som nå er etterlatt i alles hjerter», skrev Dorsey på Instagram under et bilde av Rivera og det tidligere ekteparets felles sønn, Josey (4), natt til søndag.

- Elsker deg for alltid

Nå har skuespillerens søster også kommet med sin siste og hjerteskjærende hilsen.

Nickayla Rivera (25) har ikke kommentert verken forsvinningen eller dødsfallet før nå, men søndag norsk tid tok hun altså farvel med storesøsteren sin.

«Det finnes ikke ord som kan beskrive min kjærlighet til deg. Side om side eller langt unna hverandre, vår kobling er for evig. Båndet vårt kan ikke brytes. Vi er motsetninger, men like samtidig. Yin til min yang. Jeg ante ikke at jeg ville finne så mye av deg i meg selv ved å miste deg», skriver hun til sine 130 000 følgere.

Hun har delt et barndomsbilde av seg selv og søsteren. Naya Rivera hadde en føflekk i ansiktet før hun ble berømt, som hun siden har fjernet. Dermed er det tydelig på bildet at det er henne og søstera som er fotografert. Nickayla skriver videre om det tunge tapet:

«Jeg har aldri visst om et liv uten deg og jeg kan fortsatt ikke forestille meg det. Verden min er snudd på hodet. (...) Jeg kommer alltid til å se på deg på samme måte som jeg gjorde da jeg var ung. Min 'shmaya', jeg kommer til å elske deg for alltid og savne deg hvert sekund av livet», skriver hun.

View this post on Instagram

Always... 💕

A post shared by NICKAYLA RIVERA (@nickaylarivera) on

I kommentarfeltet renner det inn kondolanser, og det er åpenbart at mange føler med stjernens søster i denne tøffe tiden. Søsteren er ikke den eneste i familien som har uttalt seg.

Ber om privatliv

Kort tid etter at obduksjonsrapporten ble offentliggjort, som viste at stjerna døde av drukning, kom familien med en felles uttalelse.

- Mens vi sørger over tapet av vår vakre legende, er vi velsignet med å hedre hennes evige arv og magnetiske ånd. Naya var et fantastisk talent, men var en enda mer fantastisk person, mor, datter og søster, het det i familiens uttalelse, ifølge Deadline.

Vis mer

Videre rettet Riveras familie en stor takk til alle menn og kvinner i Ventura, Tulare og San Luis Obispo County Sheriff’s Departments, for deres engasjement og urokkelige innsats for å finne deres kjære familiemedlem.

- Vi har en uendelig takknemlighet og retter en hyllest mot heltinnen som fant henne. Takk til vennene, kollegene og fansen hennes for deres kontinuerlige støtte. Himmelen fikk vår «sassy» engel. Vi ber om at privatlivet vårt blir respektert i løpet av denne svært vanskelige tida, avsluttet familien uttalelsen med.

LES OGSÅ: - Var veldig ubehagelig å jobbe med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer