Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Verden bringer oss sammen

Eks-paret storkoste seg med alenekveld uten barna.

FREMDELES NÆRE: Scott Disick og Kourtney Kardashian var lenge et av Hollywoods heteste par. De har også tre barn sammen. Her i Las Vegas i 2013. Foto: Mediapunch/REX/NTB
FREMDELES NÆRE: Scott Disick og Kourtney Kardashian var lenge et av Hollywoods heteste par. De har også tre barn sammen. Her i Las Vegas i 2013. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det nærmer seg seks år siden forholdet mellom Kourtney Kardashian (41) og Scott Disick (37) tok slutt. Duoen hadde da vært kjærester i ni år og har barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) sammen.

De to gikk gjennom en rekke opp- og nedturer, og det turbulente forholdet ble godt dokumentert i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kourtney valgte å dumpe ham sommeren 2015.

Til tross for et vanskelig kjærlighetsforhold har eksene klart å beholde vennskapet etter bruddet, og samtidig jobbet tett sammen om oppdragelsen til barna.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Begge to har også innledet nye romanser på hver sin kant. Mens Scott var i et tre år langt forhold med med Sofia Richie (22), så var Kourtney kjæreste med modellen Younes Bendjima (27) i ett år.

I dag er Kourtney derimot sammen med «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45), og Scott dater den 19 år gamle kjendisdatteren Amelia Hamlin.

Videokveld uten barna

I et videoklipp fra den nyeste sesongen av Keeping Up With the Kardashians får vi nå se at de to eksene ender opp med å tilbringe en kveld helt alene sammen. Det skriver blant annet E! News og Us Weekly.

Gjenforeningen mellom duoen er ikke planlagt, men skjer da de begge to tilfeldigvis drar til feriehuset de eier i Malibu samme dag.

Da Kourtney ankommer boligen for å jobbe med nettsiden sin Poosh hører hun plutselig lyder fra kjøkkenet, og blir overrasket da hun finner Scott der.

- Jeg ønsket å være ved havet. Ingen sa at de skulle være her i dag, forklarer han - like overrasket over å se henne, skriver Us Weekly.

EKS-KJÆRESTER: Her er Scott Disick og Kourtney Kardashian avbildet sammen mens de fremdeles var et par i 2009. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB
EKS-KJÆRESTER: Her er Scott Disick og Kourtney Kardashian avbildet sammen mens de fremdeles var et par i 2009. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Disick forteller videre at deres to sønner Mason og Reign er hos mormor, Kris Jenner (65), mens datteren Penelope ville sove over hos Khloé Kardashian (36).

- Det er som om verden bringer oss sammen, sier han til eks-kjæresten og spør deretter om de skal se en film sammen, skriver E! News.

Duoen rigger seg deretter foran tv med godis.

Til kamera innrømmer Kourtney at hun ikke kan huske sist gang hun og Scott tilbrakte tid sammen helt alene etter at det ble slutt mellom dem i 2015.

- Det er mange år siden vi gjorde dette og det er litt rart, sier hun og fortsetter:

- Jeg har glemt hvor hyggelig det bare er å ha en samtale med Scott uten barna. Vi er venner.

- Helt platonisk, legger han til med glimt i øyet.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Nært bånd

De to eksene har som kjent klart å samarbeide godt om oppdragelsen til sine tre barn, og de reiser ofte på ferier sammen og tilbringer tid som familie.

Kardashian-klanen betyr enormt for Scott, som selv vokste opp som enebarn og mistet begge foreldrene med kort tids mellomrom i 2013.

Da det ble slutt mellom ham og Sophia Ritchie i fjor vår, skal forholdet hans til Kourtney ha hatt en sentral rolle. Den gang ble det nemlig hevdet at trebarnsfaren fremdeles hadde følelse for henne.

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, fortalte en kilde den gang til US Weekly, og fortsatte:

- Dette har pågått lenge. Det ble bare mer synlig nå at familien hans er høyere prioritert enn henne, og at de alltid kommer til å være hovedfokuset hans over alt og alle andre.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen kan ikke bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer