Christel Alsos ble mamma:

- Verden blir aldri den samme

Den profilerte artisten røper babynyhet på sin egen Instagram.

FIKK EN SØNN: Christel Alsos har blitt mamma til lille Felix Winter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
FIKK EN SØNN: Christel Alsos har blitt mamma til lille Felix Winter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer
Publisert

Artist Christel Alsos og kjæresten Finn-Erik Rognan har blitt foreldre for første gang. Det røper Alsos på Instagram under et bilde av henne selv som holder den nyfødte.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

«Fortapt og forelsket»

«Jeg har aldri før kjent på så store følelser av lykke, glede, bekymring, ansvar og mening. Et hav av nye tanker og perspektiver jeg ikke ante noe om. Verdenen min er helt forandret og jeg er så fortapt og forelsket i denne gutten og vår lille familie», skriver hun i et innlegg fredag formiddag.

Paret har fått en gutt, som kom til verden 11. juli. Den nyfødte babyen har fått navnet Felix Winter.

«Dette har virkelig sprengt ut noen nye rom i hjertet, og nå banker det også på utsiden av kroppen. Lille, elskede sønn», skriver hun videre.

Takker for all hjelp

I skrivende stund har innlegget blitt møtt med over 1 000 likerklikk og nesten 150 kommentarer.

I innlegget benytter artisten sjansen til å takke for alle støtte hun har fått under både graviditet og fødsel.

«En stor takk til alle vi har møtt og fått hjelp hos under graviditeten og på Ullevål sykehus, det har vært en stor trygghet»! bedyrer hun.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med den nybakte mammaen, som skriver følgende i en sms:

- Vi er totalt overveldet og uendelig takknemlige for å få oppleve livets største, lille mirakel; å få bli mamma og pappa til en liten gutt. Verden blir virkelig aldri den samme. Plutselig går to av tre i husstanden i bleier, griner uoppfordret og døgnet er like forvirrende som midnattssola i nord. Men tilværelsen er desto lysere.

LES OGSÅ: Lykken smiler for «Sommerhytta»-profilen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer