Ventet tvillinger - ble foreldre til en datter

Kelsey Grammer og kona avslører både den gledelige og den tragiske nyheten.

ENDELIG FORELDRE: Skuespiller Kelsey Grammer og hans kone Kayte Walsh fikk denne uken sin første datter sammen. De tok imot lille Faith Evangeline Elisa etter å ha mistet hennes ufødte tvillingbror under svangerskapet. Paret ønsker nå å fokusere på Foto: All Over Press
ENDELIG FORELDRE: Skuespiller Kelsey Grammer og hans kone Kayte Walsh fikk denne uken sin første datter sammen. De tok imot lille Faith Evangeline Elisa etter å ha mistet hennes ufødte tvillingbror under svangerskapet. Paret ønsker nå å fokusere på Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Kelsey Grammer (57), kjent fra TV-serier som «Frasier» og «Cheers», tok fredag i mot sitt femte barn. Det skriver People.

Den lille jenta, som TV-stjernen har fått med kona Kayte Walsh (31), kom til verden i Los Angeles tidlig fredag morgen.

- Vi er overlykkelige. Mor og barn er ved utmerket helse, forteller paret til People.

Jenta, som er Walsh' første barn, har fått navnet Faith Evangeline Elisa Grammer. Men datterens gledelige ankomst skulle egentlig blitt fulgt av en tvillingbror.

- Vi var ekstatiske tidligere i år, da vi annonserte at vi ventet tvillinger. Dessverre mistet vi den lille gutten kort tid etterpå, avslører parer i en pressemelding ifølge People.

Tapet av det ene fosteret var ikke noe paret ville offentliggjøre da tragedien inntraff.

- Det var utrolig smertefullt, og vi vet at folk vil forstå at vi holdt det for oss selv da vi mistet ham. Slik vi også vet at de fortsatt vil respektere privatlivet vårt rundt dette nå, understreker paret videre.

De nybakte foreldrene, som også mistet et ufødt barn høsten 2010, ønsker nå å glede seg over datterens trygge ankomst til verden:
 
- Vi velger å feire det livet som er blitt gitt oss. Vi vil stolt introdusere vår Faith for verden i dag, og ser frem til dagene som er foran oss og de barna som ennå ikke har kommet.

Kelsey Grammer og Kayte Walsh giftet seg i februar 2011, men paret fornyet ekteskapsløftene i Las Vegas så tidlig som i juni - altså kort tid før fødselen.

57-åringen, som er aktuell i serien «Boss», virker svært lykkelig i sin nye, lille familie. Grammer har vært gift hele tre ganger tidligere. Men forhåpentligvis er lykken denne gangen like permanent som tatoveringen han har tatt av unge Kaytes navn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøkes for musikktyveri   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer