Andreas Mikkelsen:

- Ventet på dette øyeblikket

Letter på sløret om tilværelsen som nybakt pappa.

NYBAKT FAR: For en måned siden ble Andreas Mikkelsen og Camilla Abry foreldre til sønnen Max. Foto: Privat
NYBAKT FAR: For en måned siden ble Andreas Mikkelsen og Camilla Abry foreldre til sønnen Max. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I oktober kunne rallystjernen Andreas Mikkelsen (33) og designer Camilla Abry (40) dele gladnyheten om at de hadde blitt foreldre til en liten gutt.

«Si hei til Max! Hjertene våre er fylt med kjærlighet», skrev de den gang i et innlegg på Instagram som viste et bilde av sønnen.

Nå har paret vært foreldre i en måned, og i podkasten «Råning med Tone» røper Mikkelsen detaljer om den nye tilværelsen.

- Ut og gi gass

Til programleder Tone Damli (34) legger ikke Mikkelsen skjul på at han trives som pappa.

- Det er helt utrolig. Det er kjempefint. Litt mindre søvn, det må man regne med. Nå føler jeg vi har vært heldige, han lager ikke mye lyd. Jeg sover en del bedre enn Camilla, for det er ikke så mye jeg får gjort på nettene. Jeg får ikke dratt frem puppen min, deler 33-åringen i podkasten.

ROMANSERYKTER: Tonje Frigstad og Sander «Randulle» Dale svarer på romanseryktene etter «Forræder». Reporter: Celina Morken. Video: Jenny Emilie Aas. Vis mer

Mikkelsen innrømmer at å få barn er noe han har drømt om en god stund:

- Når du har truffet den rette og alt stemmer - jeg ventet på dette øyeblikket kjempelenge, så det er en kjempeglede. Det er akkurat sånn jeg hadde forestilt meg at det skulle være, sier den nybakte pappaen.

Se og Hør har hittil ikke lykkes med å få en kommentar fra Mikkelsen.

Streng og leken

33-åringen forteller at han og Abry er ulike når det kommer til hva slags foreldre de er. Mikkelsen beskriver kjæresten som en «hønemor», mens han på sin side er mer den strenge, men lekne typen.

Til tross for at familien mener han kommer til å utvikles til en hønepappa, mener rallystjernen at sønnen tidlig vil bli ikledd både alpinhjelm og gokarthjelm.

TOK OPPTAK: I podkasten «Åpen journal» fikk lytterne høre Katarina Flatland føde. Lyd fra: Podimo Vis mer

Mikkelsen mener nemlig mange foreldre tenker at det er veldig mye som er farlig. Selv vil han i stedet «gi gass» og heller guide sønnen så godt som mulig.

- Man skal være så forsiktig med farlig-ordet, det er så mange som bruker det hele tiden, i alle mulig slags sammenhenger. Så barn går jo ut med høye skuldre, mener Mikkelsen.

- En fantastisk pappa

Abry har to barn fra et tidligere forhold. Da paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen, kunne hun melde om en rimelig dårlig form, men at hun fikk god støtte av kjæresten.

- Heldigvis har jeg en vanvittig omsorgsfull kjæreste i Andreas, som har tatt seg av alt fra matlaging til massasje de siste månedene. Andreas kommer til å bli en helt fantastisk pappa, og vi gleder oss ekstremt til å starte på neste kapittel sammen, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

LES OGSÅ: - Veldig glad og forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer