IKKE MISTENKT: Dr.Conrad Murray ble avhørt av politiet i tre timer lørdag, men talskvinnen hans har uttalt at etterforskerne ikke ser på ham som en mistenkt i saken. Foto: AP
IKKE MISTENKT: Dr.Conrad Murray ble avhørt av politiet i tre timer lørdag, men talskvinnen hans har uttalt at etterforskerne ikke ser på ham som en mistenkt i saken. Foto: AP Vis mer

Ventet halvtime med å ringe ambulanse

Jacksons lege hevder han var usikker på adressen til poplegendens hus...

SEHER.NO: Det skal ha tatt Michael Jacksons lege 30 minutter å ringe til sykebil etter at han fant artisten livløs torsdag. Ifølge nettstedet TMZ er det legens egen advokat, Adward Chernoff, som bekrefter dette.

Chernoff har uttalt at grunnen til at Dr.Conrad Murray (51) ventet hele 30 minutter med å ringe etter ambulanse, skal ha vært at legen var usikker på adressen til Michaels hus.

Huset til den avdøde poplegenden ligger ifølge TMZ like ovenfor Sunset Boulevard i Beverly Hills - en av de mest berømte gatene i hele USA...

Ifølge legens advokat skal Murray etterhvert ha fått noen i huset til å ringe nødtelefonen 911.

Det er hittil ikke fastslått hva som forårsaket Jacksons hjertesvikt, men nettstedet TMZ hevdet fredag at popkongen skal ha mottatt en sprøyte Demerol - et morfinlignende smertestillende preparat - av Dr.Conrad Murray kun kort tid før han døde.

Dette har senere blitt avkreftet av legens advokat. Dr.Conrad Murray ble avhørt av politiet i Los Angeles lørdag, hvor han fortalte at Jackson var bevisstløs da han fant ham.

- Han pustet ikke, så han sjekket for puls. Det var kun en svak puls i lårpulsåren, så han startet med livredningsarbeid, uttalte advokaten til Murray, som også var til stede under avhørene.

Mandag skrev danske Se og Hør at også Michael Jacksons eldste sønn, 12 år gamle Prince Michael, skal ha vært til stede i rommet mens livlegen kjempet for å få liv i popikonet torsdag.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ:
Familien: - Vi savner ham uendelig