Megan Fox og Machine Gun Kelly:

- Ventet en evighet på å finne deg

Megan Fox har funnet lykken på ny, kort tid etter at hun og ektemannen gikk hver til sitt.

LYKKELIG: Megan Fox har funnet kjærligheten på ny etter bruddet. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Megan Fox har funnet kjærligheten på ny etter bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Megan Fox (34) skulle separere seg fra ektemannen Brian Austin Green (47). Da bekreftelsen kom, hadde ryktene om en skilsmisse allerede sirkulert i flere uker. Paret ble sammen i 2004, giftet seg seks år senere og fikk tre barn i løpet av forholdet.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa Green i mai om bruddet.

Det skulle ikke ta lang tid fra separasjonen ble offentliggjort til det begynte å sirkulere rykter om at begge parter hadde funnet lykken på ny - uten at det var bekreftet noe som helst sted. Nå kan det imidlertid virke som at Fox er klar for å vise fram sin nyskutte gullfugl for hele verden.

- Ventet i en evighet

På Instagram poserer hun nemlig nå side om side med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly, som bekrefter det ryktebørsen har mistenkt i flere måneder allerede.

«Ventet i en evighet på å finne deg», står det under bildet av det nye paret - som det for øvrig er Baker som har lagt ut til sine 6,3 millioner følgere. På bildet holder de to turtelduene godt rundt hverandre.

Flere ganger de siste månedene er paret blitt fotografert sammen offentlig, og det har altså lenge virket som de har vært romantisk involverte med hverandre. Å dele et bilde på Instagram sammen kan i 2020-kontekst sies å være den sikreste måten å bekrefte et forhold på.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner og lykkeønskninger fra både fans og kolleger. Hjerter, flammer og andre kjærlige emojier går igjen blant de rundt 18 000 som har kommentert. Over 1,3 millioner mennesker har foreløpig likt innlegget.

HETT PÅ FILM: Megan Fox og Machine Gun Kelly er tett på hverandre i hans musikkvideo. Foto: Skjermdump
HETT PÅ FILM: Megan Fox og Machine Gun Kelly er tett på hverandre i hans musikkvideo. Foto: Skjermdump Vis mer

I slutten av mai, da ryktene om romansen hadde versert en stund, dukket Fox opp i musikkvideoen til artisten. Her befinner de seg i en stor villa, og flere sekvenser viser de to sammen i en seng, hvor de på ingen måte er kledd for minusgrader.

Baker viser nemlig den bare overkroppen dekket av tatoveringer, mens Fox er ikledd herreundertøy og en kort topp. Ved flere anledninger klistrer hun en bit rosa gaffateip over munnen til den angivelige flørten, og de to er til tider ganske intime.

Opptrinnet sørget på ingen måte for at romanseryktene stagnerte. Den gang gikk kilder, som skal kjenne de to, langt i å bekrefte at romansen var reell.

LYKKELIG: Artisten har nå bekreftet forholdet sitt med Megan Fox, ved å legge ut et bilde av henne på Instagram. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Artisten har nå bekreftet forholdet sitt med Megan Fox, ved å legge ut et bilde av henne på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke ga de to for øvrig sitt første intervju sammen. I podkasten «Give Them Lala … With Randell», brettet hun ut om hvor mye hun likte den nye flammen sin. Etter at de møtte hverandre under innspillingen av «Midnight in the Switchgrass» på Puerto Rico, innså hun at de var en god match.

- Jeg visste med en gang at han var det jeg omtaler som min tvillingflamme, sier hun, og legger til at hun definerer det som at han er til stede i henne hele tiden.

- Så vi er egentlig bare to halvdeler av samme sjel, tror jeg. Det sa jeg til ham nesten med en gang, fordi jeg følte det umiddelbart, forklarer hun.

Selv om de altså har snakket varmt om hverandre, kysset og delt bilder, har de ikke kommentert forholdet konkret ennå. Mange tar likevel summen av alt som en helhetlig bekreftelse, deriblant People og Fox.

Turbulent

Det er altså ikke lenge siden forholdet mellom Fox og Green tok slutt. Ekteparet, som begynte å date hverandre da hun var 18 og han 31, har jobbet hardt for å holde familien samlet de siste årene.

Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt de nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Også i 2015 skal paret ha gått fra hverandre og Megan søkt om skilsmisse, men i april 2016 dukket Megan opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas - til fansens store overraskelse. Imidlertid var det ikke før i april i fjor det ble kjent at Megan hadde trukket tilbake skilsmissesøknaden fra 2015.

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til People året etter bryllupet.

LES OGSÅ: Megan Fox ble mamma igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer