Ventet bevisst med å fortelle om bruddet

- Det ville ha vært forstyrrende, sier Halvor Lea om bruddet mellom Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic.

ET BEVISST VALG: - Vi ventet til etter EM i Frankrike før vi gikk ut med meldingen, sier Halvor Lea om bruddet mellom Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic. Foto: SCANPIX
ET BEVISST VALG: - Vi ventet til etter EM i Frankrike før vi gikk ut med meldingen, sier Halvor Lea om bruddet mellom Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Søndag kom nyheten om at det er slutt mellom det hete friidrettsparet Andreas Thorkildsen (28) og Christina Vukicevic (23).

«Friidrettsutøverne Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen vil med dette informere om at de ikke lenger er et par», het det i pressemeldingen, som var sendt ut av parets medierådgiver, Halvor Lea.

Forholdet mellom de to varte dermed i seks år. Nå ber de om forståelse for at de ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

«I gjensidig forståelse har de som venner valgt å avslutte sitt seks år lange forhold. Begge ber om respekt for at de ikke ønsker å kommentere dette ut over denne meldingen, heller ikke i fremtidige intervjuer.»

Til VG forteller Lea at Norges mest kjente idrettspar ventet i det lengste med å gå ut med nyheten.

- Det ville ha vært forstyrrende å gå ut med denne informasjonen foran det som var hennes viktigste mål for innendørssesongen. Derfor ventet vi til etter EM i Frankrike før vi gikk ut med meldingen, sier Halvor Lea til VG.

Fredag tok en tårevåt og nysingel Vukicevic bronse på 60 meter hekk i Paris.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg malplassert