Ashley Graham:

Venter tvillinger

- Du tuller med meg?

BABYLYKKE: Ashley Graham venter barn igjen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
BABYLYKKE: Ashley Graham venter barn igjen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar 2020 ønsket Ashley Graham (33) og ektemannen Justin Ervin (32) sønnen Isaac Menelik (1,5) velkommen til verden.

Den lille gutten var parets første barn, men supermodellen har aldri lagt skjul på at hun nesten ikke kan vente med å utvide familien ytterligere.

- Jeg skulle gjerne blitt gravid i går hvis det hadde vært mulig, avslørte Graham i et intervju med magasinet WSJ tidligere i år, ifølge People.

Venter tvillinger

I juli kom den hyggelige beskjeden om at drømmen hadde gått i oppfyllelse. 33-åringen er gravid igjen og Isaac skal bli storebror. Modellen røpet imidlertid ikke hvor langt hun er på vei, eller om det er ei jente eller en gutt som skjuler seg inni magen.

Mandag deler derimot Graham store nyheter med sine over 14 millioner følgere på Instagram. Det er ikke bare ett barn i magen, men to!

Dette avslører den vordende tvillingmoren i en video fra et legebesøk hvor hun blir undersøkt med ultralyd.

- Er det tvillinger?, spør Graham sykepleieren mens hun kikker på monitoren.

- Ja, får hun til svar.

- Det er en penis, sier Graham videre, og legger til:

- Og det er en jente.

- Nei, det er også en gutt, retter sykepleieren henne.

- Du tuller med meg? utbryter ektemannen, mens Graham ler hysterisk.

- Vi kommer til å ha tre gutter, utbryter hun mellom latterkulene.

Uhellet var ute på Time 100 gallaen i New York. Vis mer

I løpet av bare fire timer har videoen blitt sett mer enn 2,8 millioner ganger og fått over 17 000 kommentarer.

Gratulasjonene strømmer naturlig nok inn fra både fjernt og nært, og det er ingen tvil om at fansen synes det er spennende at stjernen venter tvillinger.

- Hahaha! Dette er utrolig! Tre barn under to år, skriver en bruker.

- Ashley, jeg gråter. Disse guttene valgte en så fantastisk mamma, deler en annen.

- Dere kommer til å få det så utrolig morsomt hjemme hos dere, mener enda en.

Elsker å være gravid

Mens noen kvinner synes det er slitsomt å gå gravid, så avslørte Graham at hun elsker det like før sønnen kom til verden for 20 måneder siden.

- Jeg aksepterer alle forandringene kroppen min gjennomgår disse månedene, og nå, mer enn noensinne, kjenner jeg på superkreftene jeg får ved å være en kvinne, forklarte hun, ifølge Contact Music, og la til:

- Det er en helt naturlig forandring som pågår inni meg, og jeg føler meg modig og vakker, samtidig som jeg blir sterkere og sterkere.

HYLLES: Modellen Ashley Graham har etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

Får psykolog-hjelp

I et intervju med magasinet WSJ i februar i år, reflekterte 33-åringen over hvordan morsrollen og pandemien påvirket identiteten hennes. Da fortalte modellen blant annet at hun regelmessig har gått til terapi for å håndtere hvordan hun skal sjonglere at Ashley «the brand» og Ashley som «mor og kone» bor under ett og samme tak.

- Jeg har snakket med en psykolog om «hvem er Ashley?». Jeg har alltid vært i forandring, noe som har vært en fordel i den bransjen jeg er i, men det har også gjort at jeg har mistet kjernen av hvem jeg er, delte hun, ifølge People.

- Jeg føler 2020 har forsterket dette på grunn av pandemien og babyen. Så akkurat nå jobber jeg med å finne tilbake til kjernen av meg selv, i tillegg til å omfavne fortiden min, utdypte hun.

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

33-åringen bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal, og har blant annet flere ganger vist frem strekkmerkene sine.

LES OGSÅ: Prinsesse Beatrice har blitt mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer