Amy Childs:

Venter tvillinger to måneder etter bruddet

- Vi er begge i ekstase.

BLIR FORELDRE: Amy Childs og Billy Delbosq har vært sammen i ett år. Foto: Shutterstock/NTB
BLIR FORELDRE: Amy Childs og Billy Delbosq har vært sammen i ett år. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor ble det kjent at den britiske realitystjernen Amy Childs (32) hadde funnet lykken med forretningsmannen Billy Delbosq (38).

Etter at de ble sammen har Childs tatt til sosiale medier og hyllet kjæresten for hvordan han stiller opp for barna hennes Polly (4) og Ritchie Jr. (2), som hun har fra et tidligere forhold.

Nå avslører «Towie»-stjernen at hun og Delbosq venter barn sammen.

«Nyheten er endelig ute. Når 4 blir til 6! Vi er begge i ekstase over å annonsere at vi ikke bare venter 1 … men 2 … Vi skal ha tvillinger! Familien vår er komplett og vi er så spente på neste kapittel», skriver hun blant annet i innlegget.

«Han gjorde en stor feil»

Babynyheten kommer to måneder etter at duoen brøt med hverandre som følge av at Childs anklagde Delbosq for å ha tekstet med en annen kvinne, ifølge Daily Mail.

Mens Delbosq nektet for at det stemte, innrømmet han å ha tatt imot kvinnens telefonnummer. Dette resulterte i brudd.

BABY I BAKSETET: På vei til sykehuset forstår Gabriela Correia (33) at hun ikke rekker fram i tide. Video: Instagram (Gabrielcorreiaw/Deborahghelman). Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Men nå har graviditeten ført dem tettere sammen igjen.

- Tidligere hadde jeg enorme tillitsproblemer, men tilliten har kommet helt tilbake. Jeg stoler fullstendig på Bill. Ved å ta ham tilbake, måtte vi gå gjennom hver eneste følelse - og det gjorde jeg virkelig også. Jeg var sint og lei meg, men Bill visste at han gjorde en stor feil. Jeg elsker ham virkelig, forteller hun til OK! magazine, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Michelle Williams ble mamma i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer