Brandon Jenner:

Venter tvillinger med sin ferske kjæreste

- Vi er ekstremt forelsket og gleder oss veldig.

VENTER BARN: Brandon Jenner og kjæresten, Cayley Stoker, venter tvillinger. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Brandon Jenner og kjæresten, Cayley Stoker, venter tvillinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars begynte rykter om at «Keeping up with the Kardashians»-profilen Brandon Jenner (37) hadde funnet lykken igjen å svirre, drøye seks måneder etter at bruddet med ekskona Leah Jenner (36) ble kjent.

Da Jenner besøkte Oslo i april, kunne han bekrefte at de to var et par.

- Ja, jeg har møtt en jente den siste tiden. Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå. Jeg er på et bra sted i livet, og jeg føler meg veldig bra, svarte han «God Kveld Norge», og bekreftet samtidig at det er Cayley Stoker det er snakk om.

Få måneder senere kan paret nå avsløre at de venter tvillinger. Terminen er satt til begynnelsen av neste år.

- Vi er 12 uker på vei nå, så nær slutten av første trimester. Vi er ekstremt forelsket og gleder oss veldig til dette! sier Jenner til People.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Gleder seg til å bli storesøster

Jenner har fra før av datteren Eva James (3) sammen med ekskonen Leah. Til People forteller han at datteren gleder seg stort over å skulle bli storesøster.

- Vi fortalte det til henne sammen. Leah, Cayley og jeg satt oss ned sammen med henne og fortalte hva som skjer, og hun ble veldig glad. Hun gleder seg stort til å skulle bli storesøster.

NORGESBESØK: Brandon tilbragte flere dager i Oslo over helgen. Foto: NTB Scanpix
NORGESBESØK: Brandon tilbragte flere dager i Oslo over helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brandon Jenner er sønn av Caitlyn Jenner (69), og er altså«Keeping up with the Kardashians»-søstrene Kylie (21) og Kendall (23)Jenners eldre halvbror.

Selv om Brandon på sin side har gjort karriere som DJ, og hans liv ikke preges like mye av offentligheten som resten av familien, har han medvirket flere ganger i «Keeping up with the Kardashians». Det har han blant annet sammen med ekskona. Likevel kunne han avsløre til Se og Hør at han aldri har sett en eneste episode av det berømte programmet.

- Jeg har ikke sett på noe av det. Jeg liker ikke å se på de seriene, for å være ærlig, sa han og forklarte hvorfor:

- Jeg vil at mine opplevelser skal være et kult møte. Jeg føler at hvis jeg ser meg selv på tv for mye, så vil det snu hjernen min til at jeg heller bryr meg om hvordan jeg fremstår, og slik vil jeg ikke at det skal være.

Avslørte brudd

- Etter 14 vidunderlige år sammen, har vi med kjærlighet kommet frem til å avslutte den romantiske delen av vårt forhold, het det i en felles uttalelse da Brandon og ekskona, Leah, gikk hver til sitt i fjor.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Selv om vi har valgt å skille oss som et par, vi vil fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt. Vi er fremdeles en stor del av hverandres liv, som bestevenner, familie og kjærlige foreldre til vår datter, fortsatte de.

Paret fastslo samtidig at det ikke var løgner, utroskap eller krangling som var årsaken til at ekteskapet tok slutt. De skrev videre at de ønsket å fortelle om skilsmissen på denne måten for å komme eventuelle falske påstander og spekulasjoner i forkjøpet.

LES OGSÅ: Så mye er reality-familien verdt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer