BLIR SEKSBARNS-FAR: - Å få barn er en glede og velsignelse. Men det sier seg selv at tidspunktet er svært uheldig og begivenheten tung og vanskelig for mange rundt oss, sier Frithjof Wilborn til Se og Hør, etter at nyheten om at han venter barn med si Foto: Victoria Bryde, Seher.no
BLIR SEKSBARNS-FAR: - Å få barn er en glede og velsignelse. Men det sier seg selv at tidspunktet er svært uheldig og begivenheten tung og vanskelig for mange rundt oss, sier Frithjof Wilborn til Se og Hør, etter at nyheten om at han venter barn med si Foto: Victoria Bryde, Seher.noVis mer

Venter tvillinger med 24-åring

- Å få barn er en velsignelse, sier Frithjof Wilborn.

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at den tidligere TV 2-profilen Frithjof Wilborn (47) har flyttet fra sin kone gjennom 24 år, Birte Aarø Wilborn - som han har fire barn sammen med.

I dag bekrefter Wilborn overfor Se og Hør at han nå venter tvillinger med sin nye kjæreste - 23 år yngre Tina Thompson.

- Tina er gravid og venter av alle ting tvillinger. Å få barn er en glede og velsignelse. Men det sier seg selv at tidspunktet er svært uheldig og begivenheten tung og vanskelig for mange rundt oss, sier Wilborn til bladet.

Wilborn skal i følge Se og Hør ha truffet Thompson - som opprinnelig er fra Trondheim og jobber som aerobicinstruktør i Oslo - gjennom felles venner.

Wilborn gjør senere i høst TV-comeback i programmet "Hvem kan slå Ylvis?" på TVNorge.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Utelukker ikke TV 2-comeback