Bode Miller:

Venter tvillinger etter datterens (1) død

Bode Miller og Morgan Beck Miller med hyggelig nyhet.

<strong>FORELDRE PÅ NY:</strong> I fjor sommer mistet alpinist Bode Miller og kona sin 19 måneder gamle datter Emeline, da hun druknet i naboens basseng. Nå kan de derimot dele en gladnyhet. Foto: NTB scanpix
FORELDRE PÅ NY: I fjor sommer mistet alpinist Bode Miller og kona sin 19 måneder gamle datter Emeline, da hun druknet i naboens basseng. Nå kan de derimot dele en gladnyhet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den 9. juni er en dato familien Miller aldri kommer til å glemme. På den datoen i fjor mistet alpinstjernen Bode Miller (41) og hans kone Morgan Beck Miller (32) sin 19 måneder gamle datter, da hun druknet i naboens basseng.

Morgan var på besøk hos naboen da hun innså at datteren Emeline plutselig var borte. Da hun fant henne livløs i bassenget, var det allerede for sent.

Livet sto ikke til å redde. Siden den gang har paret delt åpent om den vanskelige tiden, og om hvordan de har klart å komme seg gjennom det.

To måneder senere stilte ekteparet opp i flere intervjuer, der de fortalte om den skjebnesvangre dagen Det gjorde de for å advare andre foreldre, slik at ingen andre skal måtte oppleve det samme. Blant annet har paret lært sin yngste sønn, som kom til verden fire måneder etter dødsfallet, å svømme. Han er bare ti måneder gammel.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i fjor. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

Identiske tvillinger

Selv om det har vært mye for familien, har de funnet trøst i sine fire andre barn. Sammen med Morgan har han sønnene Nash (4) og Easton (ti måneder), og fra to tidligere forhold har han datteren Neesyn (11) og sønnen Samuel (6).

Nå får familien to nye barn å glede seg til. Et drøyt år etter dødsfallet, kan de avsløre at de nå venter tvillinger.

Som gjester på «The Today Show» delte paret den gledelige nyheten. De fortalte at det var et stort sjokk at de skulle bli foreldre nok en gang. Spesielt merkelig har det vært på grunn av en drøm alpinisten har hatt siden han var liten.

De kunne nemlig fortelle at Miller alltid har ønsket seg identiske tvillinggutter, og at han har hatt en anelse om at han skulle få det. Nå kommer den drømmen i oppfyllelse.

På Instagram skriver paret at de gleder seg stort til å se familien vokse, og at «drømmer virkelig går i oppfyllelse». De velger også å hylle sin avdøde datter.

- Emmy har på en eller annen måte hatt en finger med i spillet her, sa Morgan i tv-programmet.

I programmet forteller de at de ser mye av henne i sine andre barn, spesielt den yngste sønnen Easton. De forklarer også at barna har vært en stor trøst i tragedien, og at de på en eller annen måte har klart å «få oss gjennom hverdagen».

Om tvillingene blir født på terminen, kommer de til verden den 11. november, eller den 11/11. Miller har uttalt at han skulle ønske tvillingene kom til verden på hans egen bursdag, som er noen måneder tidligere. Dermed får han ikke ønsket helt oppfylt, men stråler likevel av glede over nyheten om familieforøkelsen.

Advarer andre

Ifølge The Independent, som har sitert «Today»-intervjuet, er drukning en av de vanligste dødsårsakene for barn under fem år.

- Vi snakker om vaksinering, bilseter, økologisk mat, skjermtid etc., men den største risikoen barna dine møter er en lydløs morder. Det tar sekunder. Vær så snill og hjelp oss med å spre bevissthet. Det er de første stegene for å forhindre denne typen tragedier, har de tidligere uttalt om drukning.

Det er også en av grunnene til at paret har bestemt seg for å lære sine yngste barn å svømme i såpass tidlig alder. Likevel har det ikke alltid vært enkelt å kaste minstemann ut i vannet.

- Det har definitivt krevd tålmodighet og mot fra får side. Det har vært flere øyeblikk hvor dette har vært utløsende, har hun uttalt om svømmetimene, ifølge avisen.

På Instagram delte hun nylig en video som viste at treningen har lyktes. Ikke bare kan babyen mestre det å flyte i vannet på egen hånd, han klarer også å handle når han blir liggende med ansiktet ned i vannet.

<strong>SNUR SEG:</strong> Han klarer også å snu seg for å unngå at ansiktet blir liggende under vann. Skjermdump: Instagram
SNUR SEG: Han klarer også å snu seg for å unngå at ansiktet blir liggende under vann. Skjermdump: Instagram Vis mer

Når svømmeinstruktøren snur gutten i vannet, slik at han blir liggende med ansiktet ned, sparker babyen fra til han ender med ansiktet opp av vannet. Når instruktøren gjør det samme igjen, er han enda raskere med å komme seg tilbake på ryggen.

«Han jobber så hardt, men han klarer det», skrev Morgan Beck Miller tilhørende videoen.

LES OGSÅ: Derfor donerte de bort sønnens organer etter dødsulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer