Bode Miller:

Venter tvillinger etter datterens (1) død

Bode Miller og Morgan Beck Miller med hyggelig nyhet.

FORELDRE PÅ NY: I fjor sommer mistet alpinist Bode Miller og kona sin 19 måneder gamle datter Emeline, da hun druknet i naboens basseng. Nå kan de derimot dele en gladnyhet. Foto: NTB scanpix
FORELDRE PÅ NY: I fjor sommer mistet alpinist Bode Miller og kona sin 19 måneder gamle datter Emeline, da hun druknet i naboens basseng. Nå kan de derimot dele en gladnyhet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den 9. juni er en dato familien Miller aldri kommer til å glemme. På den datoen i fjor mistet alpinstjernen Bode Miller (41) og hans kone Morgan Beck Miller (32) sin 19 måneder gamle datter, da hun druknet i naboens basseng.

Morgan var på besøk hos naboen da hun innså at datteren Emeline plutselig var borte. Da hun fant henne livløs i bassenget, var det allerede for sent.

Livet sto ikke til å redde. Siden den gang har paret delt åpent om den vanskelige tiden, og om hvordan de har klart å komme seg gjennom det.

To måneder senere stilte ekteparet opp i flere intervjuer, der de fortalte om den skjebnesvangre dagen Det gjorde de for å advare andre foreldre, slik at ingen andre skal måtte oppleve det samme. Blant annet har paret lært sin yngste sønn, som kom til verden fire måneder etter dødsfallet, å svømme. Han er bare ti måneder gammel.

Identiske tvillinger

Selv om det har vært mye for familien, har de funnet trøst i sine fire andre barn. Sammen med Morgan har han sønnene Nash (4) og Easton (ti måneder), og fra to tidligere forhold har han datteren Neesyn (11) og sønnen Samuel (6).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer