BLIR FORELDRE: Caprice Bourret og Ty Comfort blir i høst foreldre to ganger på én måned. Her er de vordende foreldrene avbildet på Caudwell Childrens Butterfly Ball i Battersea Park, London i mai. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Caprice Bourret og Ty Comfort blir i høst foreldre to ganger på én måned. Her er de vordende foreldrene avbildet på Caudwell Childrens Butterfly Ball i Battersea Park, London i mai. Foto: All Over PressVis mer

Venter to barn med én måneds mellomrom

Supermodellen trodde ikke hun kom til å bli gravid, men så inntraff to mirakler...

SEOGHØR.NO: Den amerikanske supermodellen Caprice Bourret (41) skal endelig bli mor, for første - og annen gang - på én måned! 

Den London-baserte modellen, forretningskvinnen og skuespilleren, som er sammen med millionæren Ty Comfort (46), fryktet hun ville forbli barnløs etter at legene fortalte at hun neppe kunne bære frem et barn.

I høst bestemte derfor paret seg for å hyre en surrogatmor til å bære frem embryoet deres. Men ikke lenge etterpå fant de ut at Caprice selv også var blitt gravid!
 
- Ord kan ikke beskrive den lykken vi følte da vi fant ut at vi ventet to mirakelbabyer. Det å bli gravid etter at surrogatmoren vår først ble det var et mirakel. Moren min er så spent at hun allerede har kjøpt nok babytøy til å fylle et land, sier Caprice til The Sun.

41-åringen, som hittil har konsentrert seg hundre prosent om karrieren sin, er omtrent seks måneder på vei. Det betyr at hun har termin en knapp måned etter surrogatmoren.

Begge barna skal bli født i USA, i august og september, men familien skal bo sammen i Notting Hill i West London. Der pusser de vordende foreldrene opp huset til mirakelbabyenes ankomst. 

- Vi vet kjønnet til begge barna, men holder det for oss selv for øyeblikket, avslører Caprice overfor The Sun.

Caprice Bourret og Ty Comfort har vært et par siden 2011.

LES OGSÅ: Falt for ny skuespiller