Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal:

- Venter til han er byttet ut

Friidrettsutøveren utelukker ikke en fremtidig deltakelse.

KJÆRESTER: Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal har vært et par siden 2020. Foto: Tor Lindeth / Se og Hør
KJÆRESTER: Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal har vært et par siden 2020. Foto: Tor Lindeth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Friidrettsstjernen Amalie Iuel (28) og tidligere toppalpinist Aksel Lund Svindal (39) har raskt rukket å bli et av Norges hotteste superpar, etter at de bekreftet at de hadde funnet lykken med hverandre i 2020.

Turtelduene har ved flere anledninger vist seg sammen på den røde løperen, og de var begge selvskrevne gjester på premierefesten til neste sesong av NRK programmet «Mesternes mester».

PÅ LØPEREN: Amalie Iuel var stolt over kjæresten Aksel Lund Svindal på premierefesten til dokumentarfilmen hans. Vis mer

Etter at Svindal la skistøvlene på hyllen i 2019, har han blant annet ledet NRK-programmet, hvor tidligere og nåværende idrettsstjerner skal konkurrere mot hverandre i ulike oppgaver - et program han selv gikk seirende ut av i 2021.

Neste sesong skal også ledes av den tidligere toppalpinisten, og det er ikke utenkelig at mange håper på at kjæresten Iuel også blir å se i «Mesternes mester».

Iuel, som fortsatt er en aktiv friidrettsutøver, sier til Nettavisen at hun ikke utelukker en fremtidig deltakelse i programmet, men ikke før kjæresten fratrer sin rolle som programleder.

- Jeg tror nok jeg måtte vente med å takke ja til han blir byttet ut. Jeg hadde sikkert prøvd å overtale ham til å gi meg alle konkurransene på forhånd og sånt, for så konkurransemenneske er jeg, ler hun.

FORELSKET: Friidrettsutøver Amalie Iuel er Aksel Lund Svindals kjæreste. Paret bekreftet den hete romansen på hver sin Instagram-konto. Video: DBTV/NTB /Nicolai Aagaard Vis mer

Svindal å sin side, forteller til Nettavisen at også han ville hatt problemer med at samboeren var deltaker i det folkekjære programmet, men av litt andre årsaker.

- Hun er fortsatt aktiv, så vi slipper å ha den samtalen foreløpig. Jeg hadde bare måttet klare å forholde meg nøytral i intervjusammenheng - det hadde nok vært vanskelig nok i seg selv. Det kunne gått, men det ville vært en utfordring.

LES OGSÅ: - Hadde det ikke bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer