Ashlee Simpson:

Venter sitt tredje barn

Stjernen deler gladnyhet med fansen.

VENTER BARN: Ashlee Simpson er gravid med ektemannen Evan Ross. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Ashlee Simpson er gravid med ektemannen Evan Ross. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sanger Ashlee Simpson (35) avslører at hun venter barn sammen med ektemannen Evan Ross (31). Gladnyheten deler hun på Instagram med sine over 900 000 følgere.

«Vi er gravide og vi er så spente på å dele det med dere alle. Baby nummer tre», skriver stjerna til et bilde av seg selv sammen med ektemannen, hvor de stolt viser frem en positiv graviditetstest.

Ross deler det samme bildet på sin Instagram, hvor han skriver følgende:

«Familien vokser. Ashlee og jeg kan nesten ikke vente med å ønske vårt nyetste tilskudd velkommen».

Denne uken dukket det også opp nye bilder av Simpson, hvor man kan se den voksende gravidmagen. På bildene ser man stjernen spasere ute iført en lang grå kjole, en hatt og solbriller.

GRAVID: Her er Ashlee Simpson avbildet tidligere denne uken. På bildet kan man se gravidmagen. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Her er Ashlee Simpson avbildet tidligere denne uken. På bildet kan man se gravidmagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hintet om flere barn

Dette blir Simpsons tredje barn, da hun har datteren Jagger Snow (4) sammen med ektemannen, og sønnen Bronx Wentz (11) med eksmannen, Pete Wentz (40).

Nyheten om at paret venter barn kommer kanskje ikke så overraskende på, da de tidligere har vært åpne om at de ønsker seg flere barn sammen.

- Definitivt flere barn i fremtiden. Vel, et barn, et barn til, uttalte Simpson til ET Online i 2018.

- Jeg vil ha fem til, hun sa hun bare ville ha én til, la Ross til den gang, mens kona svarte med at de kunne ta ett barn av gangen.

SNART FEM: Her er Ashlee Simpson avbildet med ektemannen Evan Ross, datteren Jagger Snow og sønnen Bronx Wentz i fjor. Foto: NTB Scanpix
SNART FEM: Her er Ashlee Simpson avbildet med ektemannen Evan Ross, datteren Jagger Snow og sønnen Bronx Wentz i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ross og Simpson feirer i august hele seks år som gift. Duoen ga hverandre sitt ja i august 2014 i Greenwich i Connecticut.

Temaet for bryllupet var bohemsk, og det var moren til Evan Ross, sanger Diana Ross (76), som var vertinne for parets bryllup.

FORELDRE: Det er en ny hverdag for den tidligere realitydeltakeren, etter at hun fikk sitt første barn. Video: Rød Løper Vis mer

- Danset igjennom natten

Selv om Ross og Simpson har holdt kortene tett til brystet hva gjelder å dele detaljer fra bryllupet sitt, har 76-åringen tidligere lettet på sløret om den store begivenheten.

- Bryllupet ble perfekt. Vi var omringet av en vakker regnbue, nær familie og venner, fantastisk musikk, flotte taler fra omsorgsfulle venner, og ekstatiske barn som danset igjennom natten, fortalte hun om sønnens bryllupsdag til Yahoo! i 2014.

I tillegg til å være vert bidro Diana Ross også med underholdning og fremførte hitballaden «Endless Love» for brudeparet, og de celebre gjestene - som inkluderte Jessica Simpson (39) og rapper Sean Combs (50), bedre kjent som P. Diddy.

Da paret markerte tre år som gift i 2017, delte Simpson en kjærlighetshyllest til ektemannen på Instagram.

«Gratulerer med jubileet, min kjære. Det har vært de beste tre årene i livet mitt. Jeg elsker å vite at jeg våkner opp ved siden av deg resten av mitt liv. Takk for at du ga meg den beste kjærligheten», skrev hun den gang til flere bilder av de to sammen.

Karrieren fikk en brå slutt

Simpson slo for alvor gjennom i 2004 med albumet «Autobiography», som etter bare en snau uke gikk rett inn på førsteplass på albumlisten i USA. Låten «Pieces of Me» var på «alles» lepper, og plutselig lå verden for Simpsons føtter.

Hun solgte ut konsertarenaer, fikk millioner av fans og ble et særdeles yndet objekt for pressen. En del av pakken var også å stille opp i ulike talkshow og tv-program, noe hun titt og ofte gjorde.

Kometkarrieren var på full fremmarsj, men skulle altså få en bråstopp. Samme år som Simpson lanserte nevnte «Autobiography», ble hun invitert til å opptre på det direktesendte amerikanske humor- og underholdningsprogrammet «Saturday Night Live».

Det ble en karrieremessig katastrofal seanse.

SLIK MAN KJENNER HENNE: Ashlee Simpson var kjent for sin punker-stil og sitt karakteristiske svarte hår. Her avbildet i 2004 i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix
SLIK MAN KJENNER HENNE: Ashlee Simpson var kjent for sin punker-stil og sitt karakteristiske svarte hår. Her avbildet i 2004 i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innledningsvis opptrådte 35-åringen med låten «Pieces of Me», uten utfordringer. Mot slutten av programmet skulle Simpson servere publikum og seere singelen «Autobiography».

Det var her at playback fra førstnevnte låt dundret ut over høyttaleranlegget. I panikk begynte Simpson å fremføre noen sære dansebevegelser, før hun forlot tv-ruten.

- Jeg er så lei meg. Bandet mitt begynte å spille feil låt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg tok i stedet en «hoedown» (en type amerikansk folkedans, journ.anm.), sa hun i realityserien «Ashlee + Evan» i 2018, ifølge Fox News, og refererte til folkedansen hun fremførte.

Det fikk hun også kjenne etterdønningene av.

- Plutselig hatet verden meg for øyeblikket på «SNL», sa 35-åringen.

LES OGSÅ: Nå er skandalestjernen singel - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer