Espen Fiveland:

Venter sitt tredje barn

«God Morgen Norge»-programlederen blir pappa igjen.

VENTER BARN: Espen Fiveland venter sitt tredje barn. Her sammen med «God Morgen Norge»-kollega Desta Marie Beeder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Espen Fiveland venter sitt tredje barn. Her sammen med «God Morgen Norge»-kollega Desta Marie Beeder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Julen nærmer seg med stormskritt og for «God Morgen Norge»-programlederen Espen Fiveland (45) blir den nok helt spesiell.

Under fredagens sending av det populære morgenprogrammet kunne han nemlig avsløre den glade nyheten om at han skal bli pappa igjen, for tredje gang, allerede i januar.

- Jeg skal bli far. Vi er 38 uker på vei, så vi er litt sent ute med annonseringen. Termin er i januar, så det kan jo skje når som helst. Det blir spennende å se om jeg plutselig må løpe midt fra sending, sier han i programmet.

45-åringen kunne også avsløre at han og sammen med Vilde Kalsaas Worren venter ei jente sammen, og fra tidligere har paret også to jenter.

- Det blir fire jenter som styrer hjemme, så jeg føler meg litt nedstemt allerede, men sånn er det, sier han videre.

Espen er ikke den første til å avsløre babynyhet på «God Morgen Norge». Flere kjendiser har tidligere gjort det, men også flere av programmets egne profiler har delt nyheten sin der.

I fjor kunne Siri Nilminie Avlesen-Østli (35) fortelle at hun ventet sitt andre barn med ektemannen Erik Avlesen-Østli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer