Espen Fiveland:

Venter sitt tredje barn

«God Morgen Norge»-programlederen blir pappa igjen.

VENTER BARN: Espen Fiveland venter sitt tredje barn. Her sammen med «God Morgen Norge»-kollega Desta Marie Beeder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Espen Fiveland venter sitt tredje barn. Her sammen med «God Morgen Norge»-kollega Desta Marie Beeder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Julen nærmer seg med stormskritt og for «God Morgen Norge»-programlederen Espen Fiveland (45) blir den nok helt spesiell.

Under fredagens sending av det populære morgenprogrammet kunne han nemlig avsløre den glade nyheten om at han skal bli pappa igjen, for tredje gang, allerede i januar.

- Jeg skal bli far. Vi er 38 uker på vei, så vi er litt sent ute med annonseringen. Termin er i januar, så det kan jo skje når som helst. Det blir spennende å se om jeg plutselig må løpe midt fra sending, sier han i programmet.

45-åringen kunne også avsløre at han og sammen med Vilde Kalsaas Worren venter ei jente sammen, og fra tidligere har paret også to jenter.

- Det blir fire jenter som styrer hjemme, så jeg føler meg litt nedstemt allerede, men sånn er det, sier han videre.

Vis mer

Espen er ikke den første til å avsløre babynyhet på «God Morgen Norge». Flere kjendiser har tidligere gjort det, men også flere av programmets egne profiler har delt nyheten sin der.

I fjor kunne Siri Nilminie Avlesen-Østli (35) fortelle at hun ventet sitt andre barn med ektemannen Erik Avlesen-Østli.

Dramatisk fødsel

- Jeg er 23 uker på vei, altså litt over fem måneder. På den første ultralyden sa de at det var en gutt, men nå sist endret de det til jente. Så det er mest sannsynlig en liten jente, men vi maler ikke barnerommet før etter fødselen, sa 35-åringen.

I mai samme år fikk paret en liten datter sammen.

- Ny kanin til nytt menneske. Velkommen til oss, lillesøster, skrev hun den gang på Instagram.

Nyheten kom to år etter at Siri fødte sønnen Victor - en fødsel som skulle vise seg å være svært dramatisk. Samme dag som tv-profilen ble mor for første gang, la hun ut et bilde på Instagram hvor hun skrev:

«10 fingre - 10 tær. Trygg i pappas armer. Ganske kult å være foreldre».

Men i kulissene viste det seg at ting ikke hadde gått uproblematisk for seg. Ifølge TV 2 ble det nemlig konstatert at 35-åringen hadde fått påvist svangerskapsforgiftning.

- Det ble komplikasjoner, og det endte med hastekeisersnitt, sa hun til TV 2 i 2016.

I et intervju med VG la hun til:

- Jeg hadde trodd at det kom til å være en standard fødsel og hadde aldri tenkt på at jeg kunne bli syk. Jeg tenkte mest på helsetilstanden til sønnen min, og visste ikke konsekvensene av en svangerskapsforgiftning. Da det sto på skjønte jeg ikke alvoret for min egen del.

LES OGSÅ: Dette sier hun om barnespørsmålet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer