Alanis Morissette:

Venter sitt tredje barn

Artisten delte den gledelige nyheten på sosiale medier.

FIRE BLIR FEM: Alanis Morissette og mannen blir foreldre igjen. Her er duoen sammen på et event i Los Angeles våren 2015. Foto: NTB Scanpix
FIRE BLIR FEM: Alanis Morissette og mannen blir foreldre igjen. Her er duoen sammen på et event i Los Angeles våren 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag kveld avslører sangfuglen Alanis Morissette (44) at hun og ektemannen Mario «Souleye» Treadway (38) venter deres tredje barn sammen.

«Ironic»-stjernen tok til Instagram for å dele den hyggelige kunngjøring med fansen.

Sammen med et bilde hvor hun synger i en mikrofon viser hun frem sin struttende babymage i profil.

«Så mye nytt», står det under bildet.

Morissette og rapperen Treadway giftet seg i mai 2010 i Los Angeles, og syv måneder senere ble de foreldre for første gang, da sønnen Ever (8) så dagens lys.

Slet med fødselsdepresjon

Før fødselen for åtte år siden hadde artisten i forkant gledet seg stort til å ta fatt på morsrollen. Men da sønnen kom til verden, innså Alanis at hun var langt fra forberedt på livet som nybakt mamma.

- Ingen fortalte meg om fødselsdepresjon. Etter å ha satt historier jeg hørte fra andre inn i en fantasi som inkluderte glede og engledans, så jeg for meg at tiden etter fødselen skulle være en ren idyll, fortalte hun til iVillage.com.

- Jeg er fremdeles overrasket over hvor lite jeg visste om hva jeg hadde i vente. Jeg satt og håpet på at noen ville komme å ta seg av min lille sønn slik at jeg selv kunne sitte i et hjørne å gråte. Jeg gråt så mye mens jeg gikk langs en vei at jeg skremte en hund.

Alanis innrømmet videre at hun slet seg gjennom mange måneder før hun endelig følte seg kompetent som mor.

View this post on Instagram

it is a very very very small world. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🇿🇼🇻🇳🇼🇫🇪🇭🇾🇪🇿🇲🇻🇪🇻🇦🇻🇺🇺🇿🇺🇾🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🇺🇸🇦🇪🇺🇦🇺🇬🇻🇮🇹🇻🇹🇹🇹🇳🇹🇷🇹🇲🇦🇪🇹🇨🇹🇲🇹🇷🇹🇳🇹🇹🇹🇭🇹🇱🇹🇬🇹🇰🇹🇴🇹🇿🇹🇯🇹🇼🇸🇾🇨🇭🇻🇨🇸🇩🇸🇷🇸🇿🇸🇪🇧🇱🇸🇭🇰🇳🇱🇨🇱🇰🇪🇸🇸🇸🇰🇷🇿🇦🇸🇰🇸🇮🇬🇸🇸🇧🇱🇰🇸🇴🇸🇽🇸🇬🇸🇱🇸🇨🇷🇸🇼🇸🇸🇲🇸🇹🇸🇦🇸🇳🇷🇼🇷🇺🇷🇴🇷🇪🇶🇦🇵🇭🇵🇳🇵🇱🇵🇹🇵🇷🇵🇪🇵🇾🇵🇬🇵🇦🇵🇸🇲🇵🇳🇴🇴🇲🇵🇰🇵🇼🇰🇵🇳🇫🇳🇺🇳🇬🇳🇪🇳🇮🇳🇿🇳🇨🇳🇱🇳🇵🇳🇷🇳🇦🇲🇲🇲🇿🇲🇦🇲🇩🇲🇨🇲🇳🇲🇪🇲🇸🇫🇲🇲🇽🇾🇹🇲🇺🇲🇷🇲🇻🇲🇱🇲🇹🇲🇭🇲🇶🇲🇾🇲🇼🇲🇬🇲🇰🇲🇴🇱🇷🇱🇾🇱🇮🇱🇹🇱🇺🇱🇸🇱🇧🇱🇻🇱🇦🇰🇬🇰🇿🇰🇪🇰🇮🇽🇰🇱🇸🇯🇴🇯🇪🎌🇯🇵🇯🇲🇮🇶🇮🇪🇮🇲🇮🇱🇮🇹🇮🇷🇮🇩🇮🇳🇮🇸🇭🇺🇬🇼🇬🇾🇭🇹🇭🇳🇭🇰🇬🇳🇬🇬🇬🇹🇬🇺🇬🇵🇬🇭🇬🇮🇬🇷🇬🇱🇬🇩🇩🇪🇬🇪🇬🇲🇬🇦🇹🇫🇫🇯🇫🇮🇫🇷🇫🇷🇵🇫🇬🇫🇫🇴🇫🇰🇪🇺🇪🇹🇪🇪🇪🇪🇪🇨🇪🇬🇸🇻🇬🇶🇬🇶🇪🇷🇩🇴🇩🇲🇩🇯🇩🇰🇨🇿🇨🇮🇭🇷🇨🇺🇨🇼🇨🇾🇨🇷🇨🇰🇨🇩🇨🇬🇰🇲🇨🇱🇨🇳🇨🇽🇨🇨🇨🇴🇹🇩🇨🇫🇰🇾🇧🇶🇨🇻🇧🇮🇰🇭🇨🇲🇨🇦🇮🇨🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇧🇷🇧🇳🇧🇳🇻🇬🇮🇴🇧🇹🇧🇴🇧🇦🇧🇼🇧🇲🇧🇯🇧🇿🇧🇪🇧🇾🇦🇿🇧🇸🇧🇭🇧🇩🇧🇧🇦🇹🇦🇺🇦🇼🇦🇲🇦🇷🇦🇩🇦🇴🇦🇮🇦🇶🇦🇬🇦🇸🇩🇿🇦🇱🇦🇽🇦🇫❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

Sommeren 2016 ble Ever storebror til lille Onyx (2), og samme høst åpnet hun seg opp om sin «fantastiske» sønn.

- Han begynner virkelig å få sin egen personlighet. Vi har noen utrolige filosofiske samtaler om utenomjordiske vesener, galakser og om hva Gud er, delte hun den gang med US Weekly.

I fem år var Morissette kjæreste med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (42). De rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i 2007. Reynolds er i dag gift med Blake Lively (31) som han har to døtre sammen med.

LES OGSÅ: Ed Sheeran: - Jeg ble mobbet hver eneste dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer