Chelsea Clinton:

Venter sitt tredje barn

Bill og Hillary Clintons datter blir mamma igjen til sommeren.

FAMILIEFORØKELSE: Hillary Clinton kan juble over å bli bestemor igjen etter at datteren Chelsea tirsdag annonserte at hun er gravid. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFORØKELSE: Hillary Clinton kan juble over å bli bestemor igjen etter at datteren Chelsea tirsdag annonserte at hun er gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chelsea Clinton (38) vokste opp som eneste barn til de berømte politiske profilene Bill (72) og Hillary Clinton (71).

Selv har hun og ektemannen Marc Mezvinsky (41) fått barn som perler på en snor.

Høsten 2014 kom datteren Charlotte (4), to år senere sønnen Aidan (2), og tirsdag avslører paret den hyggelige nyheten om at de venter nok et barn sammen.

- Marc og jeg har elsket å se hvor fantastisk storesøster Charlotte er, og nå gleder vi oss til å se Aidan som storebror. Vi kan nesten ikke vente med å møte familiens nyeste tilskudd senere denne sommeren, avslører den tidligere president datteren på Twitter.

Livet forandret seg totalt

Clinton og Mezvinsky møttes allerede som tenåringer under et politisk møte på 90-tallet, men ble først kjærester i 2005.

Fire år senere forlovet de seg, og 2010 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i New York.

Etter fødselen av datteren Charlotte fortalte Chelsea til People at morsrollen hadde forandret livet hennes totalt.

- Jeg visste ikke at jeg kunne bry meg om noe så mye så intenst før jeg ble mamma. På en eller annen måte elsker jeg mannen min høyere også nå, og foreldrene mine. Jeg føler til og med enda sterkere for jobben min. Spesielt når det kommer til kvinner og jenter siden jeg selv har fått en datter, delte hun.

NÅ BLIR HAN STOREBROR: Her holder Chelsea Clinton sin nyfødte sønn Aidan Clinton Mezvinsky utenfor Lenox Hill sykehus i New York sommeren 2016. Mor og sønn er omringet av de stolte besteforeldrene Bill og Hillary, samt den nybakte faren Marc Mezvinsky. Foto: NTB Scanpix
NÅ BLIR HAN STOREBROR: Her holder Chelsea Clinton sin nyfødte sønn Aidan Clinton Mezvinsky utenfor Lenox Hill sykehus i New York sommeren 2016. Mor og sønn er omringet av de stolte besteforeldrene Bill og Hillary, samt den nybakte faren Marc Mezvinsky. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trives som besteforeldre

Da den politiske duoen Bill og Hillary ble besteforeldre for første gang i 2015, tydet mye på at de var svært fornøyde med sin nye tilværelse.

- Jeg vil være barnevakt så ofte jeg kan, påpekte den nybakte bestemoren overfor People den gang - og avslørte at hun allerede hadde begynt forberedelsene til bestemortilværelsen.

I 2012 fortalte 38-åringen i et intervju med Vogue at moren, som den gang var utenriksminister, hintet om at hun måtte begynne å få barn snart.

- Hun sier alltid at det å få barn var det største som har skjedd henne (..) Da jeg vokste opp visste jeg alltid at jeg var det viktigste i mine foreldres liv og jeg ønsker at våre barn skal føle det på samme måte, uttalte Chelsea Clinton den gang.

LES OGSÅ: Nå røper de kjønnet på babyen