Jessica Simpson:

Venter sitt tredje barn

- Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem.

VENTER BARN: Jessica Simpson og ektemannen blir foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Jessica Simpson og ektemannen blir foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) er allerede foreldre til datteren Maxwell (6) og sønnen Ace (5).

Nå venter de sitt tredje barn. Det avslører Jessica selv på Instagram, der hun har lagt ut to bilder for å dele den gledelige nyheten.

På det første bildet poserer Maxwell og Ace med to store ballonger, med bildeteksten «Overraskelse». På bilde nummer to blir babynyheten delt, med rosa ballonger og følgende tekst, som samtidig avslører kjønnet på babyen:

- Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem. Vi kunne ikke vært lykkeligere over å annonsere denne dyrebare velsignelsen i livet.

Ville ikke ha flere barn

Jessicas barn, Maxwell og Ace, er født med bare ett års mellomrom, og sangstjernen kunne i 2014 avsløre at ingen av barna var planlagt.

Da hun gjestet Ryan Seacrest sitt radioshow den gang, fortalte Jessica at hun var ferdig med å få barn, og at begge graviditetene kom svært overraskende.

- Vi er ferdige. Jeg mener i hvert fall det. Jeg har ikke lyst til å bli tilfeldig gravid igjen, sånn at det stakkars barnet føler at det ikke var planlagt. Vi har fått en jente og vi har fått en gutt, sa hun, ifølge Contactmusic.com.

Tidligere samme år delte hun også en rekke søte bilder på Instagram, der hun skrøt hemningsløst av sin lille familie.

På ett av bildene poserte hun smilende og usminket med sønnen til en vennepar på fanget, fulgt av den tydelige beskjeden «Jeg elsker deg, Jack, men jeg vil ikke ha en til!!» i bildeteksten.

Jessica og ektemannen forlovet seg i 2010, og i juli 2014 giftet de seg.

Deler bilder med fansen

Jessica deler til stadighet bilder fra familielivet sitt i sosiale medier, enten det er bilder av seg selv og Eric eller søte bilder av barna.

Derfor kom det kanskje ikke som en overraskelse at familieforøkelsen ble annonsert på samme plattform.

I mai overrasket tobarnsmoren med en rekke bikinibilder fra en eksotisk ferie.

Mens noen roset sangfuglen for hennes veldreide kropp i kommentarfeltene, haglet det kritikk og hetsing fra andre.

Jessica og Eric skal ha dratt på den eksotiske ferien sammen med et annet vennepar for å pleie kjærligheten og få et avbrekk fra den travle hverdagen.

- Jess og Eric koste seg på stranden, slappet av ved bassenget og snorklet i det krystallklare vannet. Det er første turen de har tatt sammen uten ungene sine siden bryllupsreisen, fortalte en kilde til E! News.

- De har tilbrakt kvalitetstid sammen ved å spasere langs stranda og spise romantiske middager. De har vært utrolig kjærlige med hverandre og det virker som de er veldig forelsket.

LES OGSÅ: Nå er de kjærester