Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg:

Venter sitt tredje barn

Skuespillerparet blir foreldre igjen på sensommeren.

BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespillerne Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen venter sitt tredje barn sammen. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespillerne Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen venter sitt tredje barn sammen. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespillerne Lena Kristin Ellingsen (37) og Trond Fausa Aurvåg (45) skal bli foreldre sammen for tredje gang.

Det røper Ellingsen i et nytt intervju med Dagbladet.

- Jeg er bare halvveis i graviditeten, sier hun til avisen.

Sammen med skuespiller og musiker Håvard Bakke (44), blir Ellingsen å se i oppsetningen av musikalen «Sound of Music» på Folketeatret i Oslo neste høst.

Tredje barn på fem år

Overfor Dagbladet lover 37-åringen at hun skal være klar i god tid før prøvene til den store musikalsatsingen starter.

Samtidig spøker den tidligere «Himmelblå»-stjernen litt med sin egen familiesituasjon:

- Ungen kommer i august, og jeg har to hjemme fra før av, en på fem år og en på halvannet år. Er ansatt på Nationaltheatret, men går så å si fra den ene fødselspermisjonen over i den andre, sier Ellingsen.

Saken fortsetter under bildet.

STOR DAG: For snart fire år siden giftet skuespillerparet seg i Oslo. Den gang var de ettbarnsforeldre - nå venter de nummer tre. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
STOR DAG: For snart fire år siden giftet skuespillerparet seg i Oslo. Den gang var de ettbarnsforeldre - nå venter de nummer tre. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Det var i august 2014 Lena Kristin Ellingsen giftet seg med «Jul i Blodfjell»-stjernen Trond Fausa Aurvåg.

Da skuespillerparet gav hverandre sine «ja» i Gamle Aker kirke i Oslo, hadde det gått et drøyt år siden de to ble foreldre sammen for første gang, til sønnen Ole Ivan (4).

Oppkalte sønnen etter krigsfange

Høsten 2016 kunne paret avsløre at de skulle bli foreldre igjen. Det gjorde «Vikingane»-skuespiller Trond i et intervju med Dagbladet Pluss.

I desember samme år fortalte den vordende tobarnsfaren til Dagbladet at terminen ikke var langt unna, og 2. juledag bekreftet Lena Kristian at parets andre barn hadde kommet til verden med et søtt innlegg på Instagram.

Den lille jenta fikk navnet Edie, og har nå altså rukket å bli omtrent halvannet år gammel.

Saken fortsetter nedenfor.

Edie❤

Et innlegg delt av lena ellingsen (@lenaellingsen_)

Tidligere har Ellingsen, kjent blant annet fra NRK-serien «Mammon», fortalt at paret valgte å oppkalle sønnen sin, Ole Ivan, etter en krigsfange som bestefaren hennes hjalp under 2. verdenskrig.

- Under andre verdenskrig døde mange russiske krigsfanger i fangeleiren i Saltdal, der jeg er vokst opp. Min bestefar hjalp en av disse fangene - en kar som het Ivan - under og etter krigen.

- Siden døpte han en av sine sønner, min onkel, etter denne krigsfangen. Nå har Trond og jeg tatt Ivan-navnet videre til en ny generasjon, fortalte hun til Seoghør.no høsten 2013.

Parets førstefødte er faktisk oppkalt etter to onkler, ettersom Ole er navnet på Trond Fausa Aurvågs onkel.

LES OGSÅ: - Mange briter rynket nok på nesen av navnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer