Paris Hilton:

- Venter sitt første barn

Hollywood-stjernen skal være i lykkelige omstendigheter.

TO BLIR TRE: Paris Hilton og Carter Reum skal angivelig bli foreldre. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
TO BLIR TRE: Paris Hilton og Carter Reum skal angivelig bli foreldre. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at denne saken ble publisert har Paris Hilton gått ut og avkreftet at hun er gravid.

Etter rundt ett år som kjærester kom den hyggelige nyheten om at Paris Hilton (40) hadde forlovet seg med entreprenøren Carter Reum (40) i vinter.

Lørdag 13. februar gikk Reum ned på kne med en ring designet av Jean Dousset, oldebarnet til Louis Cartier, mens de feiret bursdagen hennes.

«Når du finner sjelevennen din, så vet du det bare. Du føler det. Min elskede og jeg har vært sammen siden vår første date, og på bursdagen min arrangerte han en spesiell tur til et tropisk paradis. Da vi gikk til middag langs stranden, førte Carter oss til en cabana utsmykket med blomster og gikk ned på et kne. Jeg sa ja, ja for alltid. Det er ingen jeg heller vil tilbringe for alltid med», jublet hun den gang på Instagram.

Drømmer om tvillinger

Nå melder Page Six at paret også skal bli foreldre.

«Paris Hilton er gravid og venter sitt første barn med forloveden», skriver nettstedet tirsdag.

Den norskættede stjernen har foreløpig ikke bekreftet påstanden selv, men i januar lettet 40-åringen på sløret om at hun ønsket å starte familie med Reum og at hun hadde satt i gang prosessen med prøverørsbehandling.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Prøverørsbehandling er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, avslørte hun i podkasten «The Trend Reporter with Mara», ifølge People.

Hilton forklarte videre at de valgte denne løsningen for å forsikre seg om at de kan få et tvillingpar bestående av en gutt og ei jente.

Endelig lykkelig

Den berømte hotellarvingen røpet også at det var hennes gode venninne Kim Kardashian (40) som anbefalte henne å sjekke ut mulighetene for assistert befruktning. Hun har selv fått de to barna Chicago (3) og Psalm (1) med surrogat.

Hilton skal ha henvendt seg til den samme legen som Kardashian brukte, og i podkasten i januar avslørte hun også at hun hadde hentet ut eggene. Prosessen ble beskrevet som tøff, men det hjalp å ha kjæresten ved sin side.

- Jeg tror virkelig at det å ha en familie og få barn er meningen med livet. Og jeg har ikke fått muligheten til å oppleve dette før nå, fordi jeg ikke følte at noen fortjente den kjærligheten fra meg, men nå har jeg endelig funnet en person som gjør det, delte Hilton den gang.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Det var i januar i fjor at ryktene begynte å svirre om at det hadde oppstått søt musikk mellom Hilton og Reum.

Samme måned ble det også hevdet at duoen var svært forelsket og at de ønsket å tilbringe livet sammen.

- Carter er veldig jordnær og kommer fra en bra familie. Et frieri og et bryllup kan komme raskt, fortalte en kilde til US Weekly den gang.

Hiltons forlovede er en veletablert forretningsmann. I 2007 lanserte han vodkaen VEEV Spirits sammen med sin bror Courtney Reum, og fire år seinere dukket selskapet opp på listen til magasinet Inc under «de 500 raskest voksende bedrifter», ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: - Burde skjedd for lenge siden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer