Marte Bratberg:

Venter sitt første barn

Programlederen skal bli mor for første gang.

SKAL BLI MOR: Programleder Marte Bratberg og kjæresten venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL BLI MOR: Programleder Marte Bratberg og kjæresten venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Programleder Marte Bratberg (31) er i lykkelige omstendigheter. Hun og kjæresten venter sitt første barn sammen. Det melder hun selv på Instagram.

- Jeg synes det er litt forvirrende når folk sier at «han er hemmelig». At jeg har kjæreste har jeg aldri prøvd å skjule. Jeg har snakket om hele vår reise i podkast, og på NRJ. Men han er ikke en offentlig person, sa hun i podkasten «G-punktet».

Programleder Marte Bratberg (31) er i lykkelige omstendigheter. Hun og kjæresten venter sitt første barn sammen. Det melder hun selv på Instagram.

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, sier hun fra «God kveld Norge»-studioet.

- Jeg gruer meg litt. På mange måter skulle jeg ønske at jeg kunne holdt det helt hemmelig til den var frist og rask ute. Men så sitter man her tre ganger i uka. Så da var det bare å få det unnagjort, sier hun videre.

Kjøpte ny leilighet

Nyheten om familieforøkelsen kommer kort tid etter at det ble kjent at «God kveld Norge»-programlederen og kjæresten hadde kjøpt seg et oppussingsobjekt sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer