Marte Bratberg:

Venter sitt første barn

Programlederen skal bli mor for første gang.

SKAL BLI MOR: Programleder Marte Bratberg og kjæresten venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL BLI MOR: Programleder Marte Bratberg og kjæresten venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Programleder Marte Bratberg (31) er i lykkelige omstendigheter. Hun og kjæresten venter sitt første barn sammen. Det melder hun selv på Instagram.

- Jeg synes det er litt forvirrende når folk sier at «han er hemmelig». At jeg har kjæreste har jeg aldri prøvd å skjule. Jeg har snakket om hele vår reise i podkast, og på NRJ. Men han er ikke en offentlig person, sa hun i podkasten «G-punktet».

Programleder Marte Bratberg (31) er i lykkelige omstendigheter. Hun og kjæresten venter sitt første barn sammen. Det melder hun selv på Instagram.

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, sier hun fra «God kveld Norge»-studioet.

- Jeg gruer meg litt. På mange måter skulle jeg ønske at jeg kunne holdt det helt hemmelig til den var frist og rask ute. Men så sitter man her tre ganger i uka. Så da var det bare å få det unnagjort, sier hun videre.

Kjøpte ny leilighet

Nyheten om familieforøkelsen kommer kort tid etter at det ble kjent at «God kveld Norge»-programlederen og kjæresten hadde kjøpt seg et oppussingsobjekt sammen.

- Jeg bodde først alene i min gamle leilighet, men kjæresten flyttet inn ganske kjapt etter vi møttes, egentlig. Vi hadde hver vår leilighet, men så solgte han etter hvert. Da er det på tide at jeg selger min også, sa hun til Se og Hør i april.

Etter ett år med leilighetsjakt fant de endelig drømmeboligen. Leiligheten på 95 kvadratmeter ligger i området rundt Alexander Kiellands plass i Oslo.

- Det er nesten litt snobbete, jo! Jeg tror det blir bra. Vi har tenkt litt over hvor vi ville bo, og har sett på alle deler av byen og også på leiligheter litt utenfor bykjernen. Nå havner vi bare et steinkast unna, så det blir ikke store forandringen, sa Bratberg.

VISER FREM BOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

- Galskap

Programlederen kjøpte en toromsleilighet i samme område høsten 2017, som hun nå altså har kvittet seg med. Leiligheten hadde to balkonger og lå ute med en prisantydning på 4,7 millioner.

Det var en spent Marte Bratberg Se og Hør snakket med før visningene i april.

- Jeg synes det er ordentlig skummelt. Og så har jeg jo selv vært ute i markedet lenge nå, og sett at det har vært ganske galskap prismessig. Akkurat nå håper jeg at galskapen fortsetter, sa hun da.

31-åringen fortalte også at de nylig har overtatt den nye leiligheten, som må gjennom omfattende oppussing før den er innflyttingsklar.

- Forhåpentligvis flytter vi inn om et par måneder, fortalte programlederen i april.

LES OGSÅ: Nå offentliggjøres dødsårsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer