Emma Stone:

- Venter sitt første barn

Hollywood-stjernen gleder seg stort, ifølge kilder, til å bli mamma.

GRAVID?: Emma Stone og ektemannen verner som regel godt om privatlivet sitt. Nå skal imidlertid kilder ha avslørt at paret venter sitt første barn sammen. Foto: Splash News / NTB
GRAVID?: Emma Stone og ektemannen verner som regel godt om privatlivet sitt. Nå skal imidlertid kilder ha avslørt at paret venter sitt første barn sammen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det nye året er i gang for fullt, og nå kan det se ut til at 2021 blir et helt spesielt år for «La La Land»-stjernen Emma Stone (32).

I 2017 kom nyheten om at den amerikanske skuespilleren hadde funnet kjærligheten med regissør og produsent Dave McCary (35), og i fjor høst ble det heftig spekulert på om paret hadde giftet seg i skjul.

Og nå ser det ut til at de er klare for nok et stort steg i forholdet sitt. Ifølge flere utenlandske medier venter duoen nemlig sitt første barn i år, og ifølge en kilde som hevder å stå Hollywood-stjernen nær, skal hun være i ekstase over familieforøkelsen.

- Hun virker veldig glad og spent på å bli mamma, sier en kilde til US Magazine.

- Viste frem magen

Videre kommer det frem at Stone kler å være gravid, og at hun ser sunn ut.

- Hun gløder. Hun har holdt seg opptatt med venner og jobb i det siste, og holder seg alltid aktiv og trener daglig, fortsetter kilden.

BLIR FORELDRE?: Flere utenlandske medier skal ha det til at Dave McCary og Emma Stone venter sitt første barn sammen. Her i januar i fjor. Foto: London Entertainment / Splash News / NTB
BLIR FORELDRE?: Flere utenlandske medier skal ha det til at Dave McCary og Emma Stone venter sitt første barn sammen. Her i januar i fjor. Foto: London Entertainment / Splash News / NTB Vis mer

Magasinet skriver videre at det er publisert bilder av skuespilleren hvor hun angivelig tar seg på den voksende magen på gaten i Los Angeles. Så langt har derimot verken Stone eller 35-åringen bekreftet den hyggelige nyheten.

Mens Stone allerede har en rekke store Hollywood-filmer å se tilbake på, er ektemannen blant annet kjent for å ha regissert det kjente humorprogrammet «Saturday Night Live». Det var også under innspilling til nettopp dette programmet at paret først skal ha møttes i 2016 - da Stone var gjesteprogramleder.

Vis mer

Utsatte bryllupet

I desember i 2019 kunne paret smile enda bredere, da de selv kunngjorde at de hadde forlovet seg. Det avslørte McCary i et innlegg på Instagram, der paret smilte stolt til kameraet - og Stone kunne vise frem en forlovelsesring.

Etter planen skulle paret ha gitt hverandre sitt ja i mars i fjor, men dette ble utsatt på grunn av den pågående coronapandemien. Det meldte blant andre Page Six, som også kunne melde at det var uklart om paret hadde fastsatt en ny dato.

I september kunne imidlertid samme nettsted avsløre at duoen endelig hadde blitt mann og kone, om lag seks måneder etter den opprinnelige bryllupsdatoen.

Nyheten ble kjent etter at det ble lekket et bilde av det forelskede paret på tur, iført like ringer i gull - av typen giftering. En kilde fortalte også at paret «definitivt» hadde giftet seg. Verken skuespilleren eller McCary bekreftet giftermålet.

Stone og ektemannen fant hverandre om lag to år etter at førstnevntes forhold til Andrew Garfield (37) tok slutt. De gikk hver til sitt i 2015 - etter fire år som kjærester.

LES OGSÅ: Babylykke for tv-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer