Karlie Kloss:

- Venter sitt første barn

Ifølge People venter supermodellen Karlie Kloss og business-ektemannen Joshua Kushner barn neste år.

GODT GIFT: Paret giftet seg i 2018, og nå venter de ifølge People sitt første barn. Her er de på Met-gallaen i 2019. Foto: Andrew Kelly / Reuters / NTB
GODT GIFT: Paret giftet seg i 2018, og nå venter de ifølge People sitt første barn. Her er de på Met-gallaen i 2019. Foto: Andrew Kelly / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den verdensberømte «Victoria's Secret»-modellen Karlie Kloss (28) og ektemannen Joshua Kushner (35) venter sitt første barn, ifølge People. Gladnyheten kommer to år etter at duoen giftet seg i New York i oktober 2018.

Ifølge Peoples kilder har paret nå altså bestemt seg for å stifte familie sammen.

- Karlie er fra seg av glede over å få sitt første barn i 2021. Hun kommer til å bli den mest fantastiske moren, sier en kilde tett på paret til underholdningsnettstedet.

Ekteparet har selv ikke bekreftet graviditeten.

- VENTER BARN: Karlie Kloss og Joshua Kushner venter ifølge People sitt første barn neste år. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB
- VENTER BARN: Karlie Kloss og Joshua Kushner venter ifølge People sitt første barn neste år. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB Vis mer

Jødisk bryllup

For et par uker siden kunne supermodellen og ektemannen feire to år som mann og kone. Kloss og Kushner giftet seg i oktober 2018, i det som ifølge People var en intim, jødisk seremoni i New York.

Om lag 80 gjester var til stede i bryllupet, og bruden bar en kjole fra det eksklusive merket Dior - som skal ha tatt hele 700 timer å lage, ifølge People.

- Bryllupet var intimt og rørende. De strålte av lykke, sa en venn av ekteparet til underholdningsnettstedet etter bryllupet for to år siden.

Først i juni året etter arrangerte ekteparet en skikkelig bryllupsfest, der celebre navn som Orlando Bloom og Katy Perry sto på gjestelista.

Bryllupet fant sted knappe tre måneder etter at Kloss selv avslørte at hun og Kushner hadde forlovet seg i juli 2018. Frieriet skal ha skjedd under en romantisk helgetur til New York.

«Jeg elsker deg mer enn ord kan uttrykke. Josh, du er min bestevenn og sjelevenn. Jeg gleder meg å tilbringe resten av livet med deg. Ja, en million ganger», skrev hun på Instagram da nyheten sprakk.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Vis mer

I Trump-familien

Kushner og Kloss har vært et par siden 2012. Da supermodellen giftet seg med 35-åringen i 2018, giftet hun seg inn i Kushner-familien, og fikk dermed ingen ringere enn president Donald Trumps (74) datter, Ivanka (39), som svigerinne.

Joshua Kushner er nemlig lillebroren til Jared Kushner (39), som er Donald Trumps svigersønn og seniorrådgiver.

TETT PÅ: Ivanka Trump og Jared Kushner er ofte å se bak USAs president Donald Trump. De jobber tett med ham i forskjellige saker. Foto: NTB
TETT PÅ: Ivanka Trump og Jared Kushner er ofte å se bak USAs president Donald Trump. De jobber tett med ham i forskjellige saker. Foto: NTB Vis mer

Sommeren 2019 snakket Kloss ut om hvordan det har vært å gifte seg inn Kushner-familien, og om forholdet til Trump-klanen. Det gjorde hun i et intervju med Vogue.

Mens Kloss og ektemannen er livslange demokrater, har svigerbroren Jared hele veien vært åpen om at han står på høyresiden politisk.

- Det har vært vanskelig, sa hun åpenhjertig, og fortsatte:

- Men jeg har valgt å fokusere på de verdiene jeg deler sammen med ektemannen min, og det er de samme liberale verdiene som jeg ble oppdratt med, og som har guidet meg gjennom livet mitt.

Før ekteskapet med Kushner ble det også heftig diskutert om Kloss kom til å konvertere til en ortodoks del av jødedommen, sånn som Ivanka gjorde da hun giftet seg med Jared i 2009.

VEKKER OPPSIKT: De siste dagene har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

Dette valgte supermodellen å gjennomføre da hun giftet seg med sin utkårede, men det var ikke bare enkelt å endre på den hun var, ifølge henne selv.

- Å endre en del av deg selv for noen andre kan gjøre at du blir sett på som svak. Men vet du hva? Hvis du har vært gjennom det jeg har opplevd så krever det at du er alt annet enn svak. Det krever at jeg skal bli sterkere, mer selvsikker og motstandsdyktig. Jeg tok ikke dette lett, fortalte supermodellen til magasinet.

LES OGSÅ: Full forvirring om kjærlighetslivet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer