Karlie Kloss:

- Venter sitt første barn

Ifølge People venter supermodellen Karlie Kloss og business-ektemannen Joshua Kushner barn neste år.

GODT GIFT: Paret giftet seg i 2018, og nå venter de ifølge People sitt første barn. Her er de på Met-gallaen i 2019. Foto: Andrew Kelly / Reuters / NTB
GODT GIFT: Paret giftet seg i 2018, og nå venter de ifølge People sitt første barn. Her er de på Met-gallaen i 2019. Foto: Andrew Kelly / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den verdensberømte «Victoria's Secret»-modellen Karlie Kloss (28) og ektemannen Joshua Kushner (35) venter sitt første barn, ifølge People. Gladnyheten kommer to år etter at duoen giftet seg i New York i oktober 2018.

Ifølge Peoples kilder har paret nå altså bestemt seg for å stifte familie sammen.

- Karlie er fra seg av glede over å få sitt første barn i 2021. Hun kommer til å bli den mest fantastiske moren, sier en kilde tett på paret til underholdningsnettstedet.

Ekteparet har selv ikke bekreftet graviditeten.

Jødisk bryllup

For et par uker siden kunne supermodellen og ektemannen feire to år som mann og kone. Kloss og Kushner giftet seg i oktober 2018, i det som ifølge People var en intim, jødisk seremoni i New York.

Om lag 80 gjester var til stede i bryllupet, og bruden bar en kjole fra det eksklusive merket Dior - som skal ha tatt hele 700 timer å lage, ifølge People.

- Bryllupet var intimt og rørende. De strålte av lykke, sa en venn av ekteparet til underholdningsnettstedet etter bryllupet for to år siden.

Først i juni året etter arrangerte ekteparet en skikkelig bryllupsfest, der celebre navn som Orlando Bloom og Katy Perry sto på gjestelista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer