Cecilie Ramona Kåss Furuseth:

Venter sitt første barn

- Gleder meg til jul, skriver radioprofilen på Instagram.

BLIR MOR: Cecilie Kåss Furuseth venter sitt første barn. Her er hun med søstera, komiker Else Kåss Furuseth. Foto: NTB Scanpix
BLIR MOR: Cecilie Kåss Furuseth venter sitt første barn. Her er hun med søstera, komiker Else Kåss Furuseth. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Radioprofil Cecilie Kåss Furuseth (36) venter sitt første barn sammen med kjæresten Anthony Harrison. Det røper hun i et innlegg på Instagram fredag kveld.

- Gleder meg til jul, jeg, skriver 36-åringen under et bilde der hun holder godt rundt den voksende babymagen.

Innlegget har på kort tid fått flere tusen likerklikk, og i kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til de vordende foreldrene.

Også Harrison har delt et innlegg om gladnyheten på sin Instagram-profil, der det kommer fram at terminen er i desember.

Cecilie Kåss Furuseth jobber som programleder i NRK - både på tv og radio, og har også den populære podkasten «The Kåss Furuseths» sammen med søstera, komiker Else Kåss Furuseth (40).

I 2019 var hun programleder for NRK-serien «Sinnssykt», der hun møtte unge mennesker som lever med alvorlige psykiske lidelser.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Kåss Furuseth til denne saken, foreløpig uten å lykkes.

OVERRASKER: I sesongavslutningen av «Else om barn» skal Else Kåss Furuseth endelig besvare spørsmålet som hun selv og «alle» andre har lurt på: Skal hun få barn eller ikke? Vis mer

Røpet kjærestenyhet

Det var i november i fjor det ble kjent at Cecilie Kåss Furuseth hadde funnet kjærligheten. Det avslørte 36-åringen da hun gjestet Ida Fladens podkast, «Ida med hjertet i hånden».

I podkasten fortalte 35-åringen at hun traff kjæresten i fjor sommer, og avslørte at hun var svært forelsket. Hun erkjente videre at forelskelsen gjorde henne sårbar i begynnelsen.

- Vi hadde vært på to dater da det kom en sak på nrk.no om at jeg er bipolar. Da satt jeg bare og ventet og lurte på om han kom til å sende melding. Men så gikk det bra, sa hun i podkasten.

Kåss Furuseth valgte å stå fram med sin bipolare lidelse i dokumentarserien «Sinnsykt» på NRK i fjor. Gjennom seks episoder snakket 36-åringen med unge mennesker om hvordan det er å leve med alvorlige psykiske vansker.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i august i fjor fortalte Kåss Furuseth om prosessen rundt programmet, og at hun egentlig ikke skulle bruke sin egen historie i tv-serien.

FORLOVER OG FADDER: Else Kåss Furuseth var Henriette Steenstrups forlover. Vis mer

Allerede før innspillingen skjønte hun likevel at det hadde blitt «feil» å snakke om andres diagnoser uten å fortelle om sin egen.

- Responsen har vært vanvittig. Tilbakemeldingene er helt utrolige, fortalte hun den gang.

Denne sommeren har Cecilie Kåss Furusth og storesøstera Else vært å høre i NRKs «Reiseradioen».

LES OGSÅ: Slik skal de redde ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer