Emma Roberts:

- Venter sitt første barn

Skuespillerinnen skal angivelig være gravid.

GRAVID: Emma Roberts og kjæresten Garrett Hedlund venter angivelig sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Emma Roberts og kjæresten Garrett Hedlund venter angivelig sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i mars i fjor at den amerikanske skuespilleren Emma Roberts (29) for første gang ble observert med skuespillerkollega Garrett Hedlund (35).

Da hadde Roberts nylig brutt forlovelsen med «American Horror Story»-skuespilleren Evan Peters (33), men ryktene om en gryende romanse mellom Roberts og Hedlund var allerede i gang.

- Garrett og Emma var først venner, så dette er nytt, avslappet og bare et par uker gammelt, sa en kilde den gang, etter at paret ble observert sammen på spasertur i nabolaget Silverlake i Los Angeles.

Nå, i overkant av ett år senere, melder US Weekly at paret venter sitt første barn sammen.

Paret har foreløpig ikke bekreftet den hyggelige nyheten selv.

LYKKELIGE: Paret, som har vært sammen siden i mars i fjor, skal være svært lykkelige sammen. Nå venter de barn. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Paret, som har vært sammen siden i mars i fjor, skal være svært lykkelige sammen. Nå venter de barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere var Hedlund, som har både norsk og svensk opphav, kjæreste med Hollywood-stjernen Kirsten Dunst (38).

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Arrestert for vold

Emma Roberts er niesen til en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere, «Pretty Woman»-stjernen Julia Roberts (52).

View this post on Instagram

#throwbackthursday 😋♥️

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Som nevnt ovenfor, var hun tidligere forlovet med skuespilleren Evan Peters. Eksparet møttes på settet til komedien «Adult World» i 2012, og spilte også mot hverandre i den populære TV-serien «American Horror Story».

Forholdet mellom Emma og Evan var kjent som svært turbulent. I 2013 ble 29-åringen blant annet arrestert for vold mot Peters - etter en opphetet krangel.

Året etter ble de imidlertid forlovet, men paret gjorde det slutt og ble sammen igjen både i 2015 og i 2016, ifølge US Weekly.

I mai i fjor åpnet Roberts seg opp om bruddet med Peters til Cosmopolitan, gjengitt av People.

- Jeg tror at uansett hvem du er, hva du gjør eller hvor i verden du er, er alt som ender vanskelig. Å miste noe er vanskelig. Og det eneste jeg kan si til det er at jeg innser at livet består av opp- og nedturer. Jeg prøver å leve med det, og leve et sted i midten, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Han så ikke på meg i starten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer