Triana Iglesias:

Venter sitt første barn

Deler den hyggelige nyheten i sosiale medier.

GRAVID: Triana Iglesias kan tirsdag at hun venter sitt første barn med forloveden Mikael Gabriel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GRAVID: Triana Iglesias kan tirsdag at hun venter sitt første barn med forloveden Mikael Gabriel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (38) venter sitt første barn. Det avslører hun selv på Instagram tirsdag kveld.

«Fem år med denne fantastiske sjelen ved min side. Gjennom mørke og lyse stunder. Med han har jeg vært så heldig å bli velsignet med vissheten om hvordan det er å elske noen betingelsesløst», skriver hun om forloveden Mikael Gabriel (30) til et bilde hvor man tydelig ser babymagen.

«Så jeg er overbegeistret over å endelig dele enda en velsignelse: Et lite menneske som skal bli med oss på denne reisen vokser», fortsetter hun.

I skrivende stund er bildet allerede likt over 5000 ganger, og gratulasjonene til paret renner inn i kommentarfeltet.

«Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen, som selv venter sitt første barn, skriver følgende:

«Så utrolig koselig. Gratulerer!»

Også tvillingene Vita og Wanda Mashadi har lagt igjen lykkønskninger. Det samme har Tone Damli, som venter sitt andre barn.

«Ååå, gratulerer så masse», skriver hun.

Triana Iglesias har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser i denne saken.

Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Bryllupsplaner

Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte Iglesias og kjæresten på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

Triana publiserer ofte søte bilder sammen med sin kjære på sosiale medier, og hun har tidligere uttalt at hun er «så forelsket at jeg nesten dør».

I et intervju med VG, tre år etter at hun forlovet seg, fortalte 38-åringen at paret ennå ikke hadde fastslått noen bryllupsplaner.

Programlederen kunne også fortelle at hun neppe kommer til å avsløre giftermålet før etter at hun har giftet seg.

- Vi har ikke satt noen dato ennå, og når det skjer, tror jeg dere kommer til å få vite det etter at det har skjedd, fortalte hun.

Videre fortalte 38-åringen at paret snakket om bryllupet på nyttårsaften, men at de foreløpig ikke hadde bestemt seg for hvordan det vil bli.

- Vi er skikkelig lykkelige, plutselig stikker vi av og gifter oss, eller så blir det et stort bryllup. Vi vet ikke.

RØPER HEMMELIGHETER: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias røper detaljer folk flest kanskje ikke visste om der populære programmet. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

Avstandsforhold

Tidligere har Paradise Hotel-programlederen også uttalt seg om hvordan det er å leve i et avstandsforhold med musikerforloveden. Å være i et avstandsforhold har sjelden skapt problemer for dem, og de ser hverandre så ofte de kan, har Iglesias tidligere uttalt til Se og Hør.

- Man blir jo ekstremt knyttet til noen når man er borte fra hverandre i en uke her og der. Man får en helt annen kontakt. Jeg merker i hvert fall det. Jeg har aldri vært så knyttet til noen som jeg er til ham. Jeg får så mye kjeft av en kamerat fra Elverum, fordi jeg ikke besøker ham. Jeg prøver å forklare ham at det faktisk tar kortere tid å fly til Finland, sa hun i 2017.

LES OGSÅ: Slik svarer de på kjærestespørsmålet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer