Lene Marlin og Kåre Conradi:

Venter sitt første barn

Lene Marlin deler den glade nyheten i sosiale medier.

VENTER BARN: Kåre Conradi og Lene Marlin avslører babynyheten mandag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
VENTER BARN: Kåre Conradi og Lene Marlin avslører babynyheten mandag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld kan artist Lene Marlin (39) avsløre den gledelige nyheten om at hun og Kåre Conradi (48) venter sitt første barn sammen.

«Baby i magen. Vi er overlykkelige, og gleder oss sånn til å møte den lille», skriver hun på Instagram.

Innlegget er i skrivende stund allerede likt av nesten 2000 følgere, og gratulasjonene renner naturligvis inn.

Skjulte forholdet

Det folkekjære paret prøvde lenge å skjule forholdet, men da det danske bandet Saybia i november 2007 hadde konsert på Rockefeller i Oslo sentrum, fikk Se og Hør tatt det første bildet av dem sammen. Det var ingen tvil om at kjærligheten blomstret mellom de to profilene.

Paret, som forlovet seg i 2013, har ved flere anledninger uttalt at de er hverandres store støtte.

I 2014 fikk Marlin stor oppmerksomhet da hun åpnet seg opp om sine psykiske problemer og selvmordsplaner i et leserbrev, og hun ble også kåret til «Årets forbilde» av Se og Hør det samme året.

Hun rørte mange med sin tale da hun fikk prisen.

Vis mer

- Sier nei til å jobbe sammen

Til Se og Hør fortalte Conradi at han er utrolig stolt av hvordan forloveden har taklet sine utfordringer.

- Folk stopper meg på gaten for å fortelle hvordan Lenes artikkel har påvirket deres liv. Det er tydelig at det er mange som får hjelp, og det var jo det som var målet med artikkelen også. Jeg er veldig stolt av henne og veldig glad for det som skjer, sa han.

I et større intervju med Dagbladet tidligere i år kunne Conradi avsløre hvorfor han og forloveden takker nei til å jobbe sammen.

- Vi har blitt spurt mange ganger om å gjøre ting sammen. Det er veldig hyggelig, men vi sier alltid nei, sa han, og fortsatte:

- Vi har vårt liv hjemme, og er hver for oss på jobb. Vi har aldri hatt noen grunn til å endre på det, men aldri si aldri. Og vi synger bursdagssanger sammen.

Da Dagbladet møtte han i mars var han svært hemmelighetsfull på spørsmål om paret skal ha barn eller gifte seg, men nå venter de altså barn sammen.

Vis mer

LES OGSÅ: - Må lytte til kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer