Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Venter sitt første barn

- Holy guacamole, skriver den vordende moren.

BLIR FORELDRE: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen venter sitt første barn sammen. Det avslører førstnevnte selv i sosiale medier lørdag kveld.

«Holy guacamole. Tror vi skal få nok å gjøre dette året likevel jeg», skriver Sjåstad Christiansen på Instagram.

I kommentarfeltet renner gratulasjonene inn til paret, og Lauritzen selv har også delt den gledelige nyheten med følgerne sine.

«Vet ikke helt hva jeg skal si. Men noe jeg har gleda meg til i evigheter er endelig på gang. Fy dette kommer til å bli helt rått. Dette nailer vi lett elskling», skriver han til det samme bildet.

Til Se og Hør forteller den vordende moren at det er veldig stas.

- Det blir utrolig gøy og vi gleder oss masse. Nå tror jeg den idrettsbarnehagen fra Idrettsgallaen må bli noe av, sier hun.

Utsatt

Babynyheten kommer bare kort tid etter at paret måtte utsette bryllupet sitt som følge av coronapandemien. Duoen skulle i utgangspunktet ha blitt smidd i hymens lenker i Italia i august, men har nå sett seg nødt til å utsette hele bryllupet.

- Det er nesten så jeg har glemt det allerede, eller fortrengt det, sa hun til «God kveld Norge».

Det er imidlertid usikkert om paret fortsatt kommer til å gifte seg i Italia neste år da Christiansen kunne fortelle at de er åpne for andre muligheter.

- Stian har plutselig blitt veldig gira på Geilo. Så nå ser det ut som at det kanskje blir der. Vi får se, fortalte hun.

SEIER: Søndag kveld ble det klart at det var Tiril Sjåstad Christiansen som vant årets «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammes. Video: Thea Hope Vis mer

Christiansen har tidligere fortalt til Se og Hør at bryllupet skulle finne sted 8. august 2020 - en dato de ifølge Lauritzen satt allerede første uken de møttes.

Paret møttes nemlig for første gang under en OL-samling i 2017, men fikk bare møttes et par ganger før de tilbrakte syv uker fra hverandre grunnet jobb. Da de først fikk tid sammen valgte de å reise på en ferie til Spania.

Da de to turtelduene avslørte i 2017 at de hadde funnet lykken, fortalte Christiansen overfor TV 2 at det føltes ut som om de hadde vært sammen i ti år - selv forklarte hun at de hadde vært sammen i fire måneder.

Avslørte forlovelse

Frieriet fant sted i desember 2018 og begynte som en kalendergave fra Lauritzen til kjæresten.

- Jeg fatter det ikke helt, han lurte meg trill rundt, sa en lattermild Christiansen til Se og Hør den gang.

Videre avslørte hun hvordan frieriet utspilte seg.

- Han ga meg først en liten gave som var en kalendergave med en pakke Love Hearts, Pez-godteri med Superwoman og lommetørklær. Jeg synes det var så koselig og begynte nesten å gråte, sa hun, og fortsatte:

- Da tok han tak i meg og gikk ned på kne. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine og måtte nesten holde meg fast.

Selv om bryllupet er utsatt, har paret nå altså likevel noe stort å se frem til.

LES OGSÅ: Var «gravid» i 12 måneder

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer