Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

- Venter sitt første barn

Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger skal ifølge flere utenlandske medier vente sitt første barn sammen.

VENTER BARN: Katherine Schwarzenegger og Chris Pratt skal vente sitt første barn sammen, ti måneder etter at de giftet seg. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Katherine Schwarzenegger og Chris Pratt skal vente sitt første barn sammen, ti måneder etter at de giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar i fjor kunne skuespiller Chris Pratt (40) dele den glade nyheten om at han skulle gifte seg på nytt, etter å ha fått ja fra sin nye kjæreste, forfatter Katherine Schwarzenegger (30).

Paret giftet seg om lag et halvt år senere, og nå ser det ut til at de er klare for å ta ekteskapet et stort steg videre.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant People, venter nemlig Pratt og kona sitt første barn sammen. Kilder nær paret har tidligere uttalt at de har vært klare for en familieforøkelse helt siden de giftet seg i fjor sommer, og nå kan det se ut til at drømmen endelig går i oppfyllelse.

BABYKLARE: Helt siden de giftet seg i juni i fjor skal Katherine og Chris ha vært klare for å bli foreldre sammen. Her på den røde løperen i april i fjor. Foto: NTB Scanpix
BABYKLARE: Helt siden de giftet seg i juni i fjor skal Katherine og Chris ha vært klare for å bli foreldre sammen. Her på den røde løperen i april i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er den rette

Dette blir Katherines første barn, mens Pratt har sønnen Jack (7) med ekskona Anna Faris (43) fra tidligere.

«Guardians of the Galaxy»-stjernen og den 30 år gamle kjendisdatteren begynte først å date sommeren i 2018, og sistnevnte skal i løpet av de siste par årene ha fått et godt forhold til ektemannens sønn.

- I stedet for egne, romantiske dater, har sønnen til Chris vært en stor del av datinglivet deres fra starten av, har en kilde tidligere uttalt til People.

- Katherine er som et stort barn som elsker å finne på ting med Jack. Hun elsker at Chris er pappa. Det å se Chris og Jack sammen gjorde at Katherine raskt tenkte at Chris var den rette for henne, fortsatte kilden.

Foreløpig har verken Katherine eller Chris bekreftet babynyheten, men på nye bilder av paret på sykkeltur i helgen, kunne man ifølge flere nettsteder skimte den voksende babymagen.

BLIR STOREBROR: Chris har sønnen Jack fra et tidligere ekteskap. Nå skal han etter alt å dømme bli storebror. Foto: NTB Scanpix
BLIR STOREBROR: Chris har sønnen Jack fra et tidligere ekteskap. Nå skal han etter alt å dømme bli storebror. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Takknemlig

At kjærligheten mellom ekteparet er sterk er det ingen tvil om. Etter at de møttes sommeren 2018 har det gått fort i svingene for paret, som på under ett år rakk å både forlove og gifte seg.

I anledning Schwarzeneggers fødselsdag i desember delte «Avengers»-stjernen et rørende innlegg på Instagram, der det fløt over av kjærlighetsfylte ord rettet mot kona.

EKSKONA: Chris har som nevnt sønnen Jack med ekskona Anna Faris. Her sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix
EKSKONA: Chris har som nevnt sønnen Jack med ekskona Anna Faris. Her sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Så glad for å ha deg i livet mitt. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Hadde sikkert låst meg selv ute på balkongen på et vis, der jeg sikkert hadde blitt nødt til å bo eller vandre rundt i en by med uladd mobil og bare en sko, forsinket til jobb som i en slags angstfylt feberdrøm. Jeg ønsker helt ærlig ikke å tenke på det, skrev han humoristisk.

Videre takket han henne for sitt fantastiske vesen.

- Du har forandret hele min verden til det bedre. Jeg er så takknemlig for å ha funnet deg. Du er en fantastisk kone og stemor, skrev Pratt til en rekke bilder av kona.

- Beste gaven

Tidligere i år hadde også 30-åringen bare lovord å dele om sin forholdsvis ferske ektemann.

- Når du har en partner som kan elske og støtte deg gjennom alt, er det den beste gaven noensinne. Jeg har alltid følt en enorm støtte fra mine søsken og foreldre, men å ha det samme i en partner og i min ektemann, er enda en fantastisk gave å ha, sa hun til UsWeekly.

Videre fortalte hun at det er viktig for dem som par å være gode støttespillere for hverandre.

- Vi forsøker å være hverandres beste heiagjeng. Det er veldig viktig for oss begge.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vi snakker mye om sex sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer