Katarina Flatland gravid:

Venter sitt første barn

Deler gladnyheten sammen med ektemannen.

VENTER BARN: Katarina Flatland og ektemannen Harald Meling Dobloug venter sitt første barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VENTER BARN: Katarina Flatland og ektemannen Harald Meling Dobloug venter sitt første barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I onsdagens episode av podkasten «Åpen journal», som tv-profil Katarina Flatland (30) har sammen med ektemannen Harald Meling Dobloug, kan paret avsløre at de venter sitt første barn sammen.

- I dag har vi med oss en liten gjest fra start, og denne gjesten er på størrelse, denne uka, med en sitron, sier Katarina, før hun avslører at de skal bli foreldre.

- Det er veldig koselig, og veldig deilig å endelig kunne si det. Jeg kjenner at jeg skjelver, for nå har vi holdt på denne hemmeligheten i over tre måneder, fortsetter hun.

Harald påpeker også at det var på tide å dele hemmeligheten.

Til Se og Hør forteller den vordende moren at de er overlykkelige over denne «lille» nyheten.

- Vi gleder oss stort til høsten, sier hun.

Paret legger ikke skjul på at de ser frem til å bli foreldre. I podkasten røper ekteparet at de fant ut at Katarina var gravid i midten av januar.

Katarina har også delt gladnyheten med følgerne sine på Instagram, hvor hun skriver følgende:

«2020 har vært uvirkelig så langt, men høsten 2020 går en drøm i oppfyllelse når vi to skal bli foreldre til en liten baby».

Fridde på ferie

Dobloug og Flatland giftet seg i 2018 i et storslått bryllup på et slott på Fyn i Danmark - etter å ha vært et par siden 2011.

Etter fire og et halvt år som kjærester, fridde Dobloug og fikk ja.

Frieriet fant sted mens de to var på ferie sammen i New York våren 2016. Det var Katarina selv som avslørte forlovelsen med et innlegg på sin Instagram-profil.

Trapper ned

Nyheten om at Flatland er gravid kommer bare få måneder etter at hun kom med beskjeden om at hun skal trappe ned de kommende månedene.

Flatland fikk påvist sykdommen diabetes type 1 i 2013 - en sykdom som ifølge Katarina påvirkes mye av stress - noe som ikke bestandig passer med hennes travle livsstil.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

- Forrige halvår kjente jeg at når jeg kjørte på med jobb, skole og alt på en gang, så ble det litt i overkant for helsen. Ofte føler jeg at jeg går mot det jeg anbefaler alle - at man skal lytte til kroppen. Jeg skal bare kjøre på, sa hun i et intervju med «God morgen Norge» i begynnelsen av januar.

Derfor bestemte 30-åringen seg for å trappe ned, og å ta permisjon fra medisinstudiene dette halvåret. Hun bekreftet imidlertid at hun fortsatt skal lede «Idol»-sendingene på TV 2.

- Jeg tror jeg og blodsukkeret er veldig glad for at jeg det halvåret her skal jobbe og ha én ting å forholde meg til, fortsatte Flatland.

Og til høsten venter altså en ny, spennende jobb for 30-åringen og ektemannen.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på tv-programmet «Waschera». Vis mer

LES OGSÅ: Røper ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer