Eili Harboe og Stian Kristiansen:

Venter sitt første barn

Filmparet blir foreldre.

VENTER BARN: Regissør Stian Kristiansen og skuespiller Eili Harboe giftet seg i fjor sommer, og nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Privat / Marthe Thu
VENTER BARN: Regissør Stian Kristiansen og skuespiller Eili Harboe giftet seg i fjor sommer, og nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Privat / Marthe Thu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor overrasket den norske skuespilleren Eili Harboe (25) og filmregissøren Stian Kristiansen (47) stort, da de kunngjorde at de hadde giftet seg. Det avslørte paret i sosiale medier, der de begge delte bilder fra bryllupet, som sto på en strand i Sola i Rogaland.

Ekteparet møttes under innspillingen av filmen «Kyss meg for faen i helvete» i 2013, hvor Kristiansen sto for regien og Harboe hadde hovedrollen. De har vært sammen i flere år, og i 2017 fridde Harboe til filmregissøren.

- Der var det familie og venner og folk som ville oss vel og heiet på oss. Det var masse, masse kjærlighet i rommet, sa Kristiansen til VG etter bryllupet i fjor.

Nå har paret tatt forholdet enda et steg videre, og venter sitt første barn sammen. Den glade nyheten har Harboe delt med sine over ti tusen følgere på Instagram, hvor hun har lagt ut et bilde av sin voksende babymage.

Overfor Se og Hør kan Kristiansen bekrefte den gledelige nyheten.

- Det stemmer at vi venter barn, og vi gleder oss, sier regissøren.

View this post on Instagram

babymoon

A post shared by Eili Harboe (@eilih) on

«Babymoon» har den unge skuespilleren skrevet under bildet, og på få timer har innlegget fått over 1600 likerklikk. Det har også strømmet inn med gratulasjoner til de vordende foreldrene.

Giftet seg i fjor

Som nevnt giftet paret seg i starten av august i fjor. Paret ble viet ved havet på Ølbergstranden i Sola,

Den gang fortalte Kristiansen til VG at bryllupsfeiringen varte i to dager, og at det var en slags festival, der flere band opptrådte.

Både Kristiansen og Harboe har siden den gang delt bilder fra bryllupsfesten i sosiale medier flere ganger, og på bildene kan man se at Harboe var kledd i en stilren brudekjole med lange ermer og broderier - samt et langt slør.

Brudgommen hadde på sin side en klassisk, blå dress.

PÅ RØD LØPER: Eili Harboe venter barn med ektemannen Stian Kristiansen. Her er hun på premiere i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Eili Harboe venter barn med ektemannen Stian Kristiansen. Her er hun på premiere i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Harboe er også kjent for hovedrollen i Joachim Triers film «Thelma» fra 2017. 25-åringen har også hatt en rolle i katastrofefilmen «Bølgen» fra 2015. I fjor var hun også aktuell med hovedrollen i filmen «Askeladden - I Soria Moria slott», som er en filmatisering av det kjente eventyret.

Da Se og Hør møtte Harboe på premieren til filmen i august, lettet hun på sløret om tilværelsen som nygift.

- Det er veldig bra å være nygift, sa hun da.

Harboe har også medvirket i HBO-serien «Beforeigners». Ektemannen Stian har på sin side regissert en rekke filmer, deriblant «Mannen som elsket Yngve» fra 2008.

LES OGSÅ: Hastet hjem til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer