Kjetil Jansrud:

Venter sitt første barn

Deler den glade nyheten i sosiale medier.

BLIR FORELDRE: Kjetil Jansrud kunne fredag kveld avsløre at han og Benedicte Isabel Mortensen venter sitt første barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Kjetil Jansrud kunne fredag kveld avsløre at han og Benedicte Isabel Mortensen venter sitt første barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2017 skrev Se og Hør at alpinstjernen Kjetil Jansrud (34) hadde funnet lykken med Benedicte Isabel Mortensen (30), og nå venter paret sitt første barn sammen.

Det bekrefter de selv på Instagram fredag kveld.

- Mitt livs seier. Jeg er kjempeglad, spent og litt nervøs - men mest av alt veldig glad for å meddele at vi blir tre til sommeren, skriver Jansrud til et bilde hvor man tydelig ser den voksende babymagen.

Gratulasjonene renner naturligvis inn i kommentarfeltet, og blant andre Samantha Skogrand (30), som ble mamma for første gang selv i fjor, er glade på parets vegne.

«Fantastisk! Gratulerer!», skriver hun.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i få en kommentar fra Kjetil Jansrud.

Avstandsforhold

Kjetil og Benedicte har de siste årene delt en rekke bilder sammen i sosiale medier, og de har også lettet på sløret om hvordan de holder forholdet varmt, spesielt med tanke på førstnevntes hektiske karriere.

Kjetil Jansrud er store deler av året på reisefot, men i 2018 avslørte han overfor Se og Hør at paret lever godt med avstandsforholdet.

- Det går veldig bra, vi er flinke til å pleie kjærligheten.

- Det var ikke noen overraskelse for Benedicte at jeg er mye ute og reiser. Jeg var tidlig ute med å si at «sånn er det». Hun fikk oppleve litt av det sist vinter, og det blir det samme i år. Det har gått veldig bra til nå, fortalte han videre til Se og Hør.

POPULÆR: Morten Ramm herjer på podkast-topplistene om dagen, med «Må på behandling». Rød Løper spurte hvilke kjendiser han mener har størst behov for behandling. Vis mer

Hemmeligheten bak å holde kjærligheten varm, er at de prioriterer hverandre når Kjetil først har fri.

Da legges dietter og hviletid til side for et vanlig kjæresteliv. Før sesongen startet i 2018, var de både i vennebryllup i Firenze i Italia og på Oktoberfest hjemme i Oslo.

- Først av alt kommer idretten, jeg må jo trene. Det er vanskelig å hvile seg i form. Men vi koser oss som alle andre. Egentlig er det ikke rom for festing i hverdagen min, men det er veldig gøy med Oktoberfest. Å gjøre noe sosialt og koble litt av, det går en gang iblant, sa han.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd og ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer