Joe Jonas og Sophie Turner:

- Venter sitt første barn

- De holder det veldig «hysj hysj», men venner og familie er veldig glade på deres vegne, hevder en kilde nær paret.

- VENTER BARN: Joe Jonas og Sophie Turner blir foreldre. Foto: NTB Scanpix
- VENTER BARN: Joe Jonas og Sophie Turner blir foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere kilder hevder overfor nettstedet Just Jared at sangstjerna Joe Jonas (30) og «Game of Thrones»-skuespilleren Sophie Turner (23) venter sitt første barn.

- De holder det veldig «hysj hysj», men venner og familie er veldig glade på deres vegne, forteller en kilde nær paret om babynyheten.

En annen forteller at Turner allerede har begynt å kjøpe antrekk hun kan bruke i tiden fremover - som vil passe den voksende magen.

Det er ikke kjent hvor langt Turner skal være på vei, og paret selv har enda ikke bekreftet den gledelige nyheten.

Giftet seg i Las Vegas

Jonas og Turner giftet seg i mai i fjor, etter å ha forlovet seg to år før.

Parets forlovelse kom blant annet bare ett år etter at de viste seg sammen for første gang.

Kunngjøringen gjorde paret selv via Instagram, der de begge la ut et identisk bilde av hverandres hender.

View this post on Instagram

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

På førstnevntes hånd, som hvilte oppå Jonas', kunne man skimte en stor, iøynefallende ring.

«Hun sa ja», skrev Jonas til sitt bilde, mens Turner, passende nok, skrev: «Jeg sa ja».

Kort tid etter forlovelsen fortalte skuespilleren til Marie Claire at hun hadde funnet sin sjelevenn:

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro.

Bryllupet i fjor vår kom som en overraskelse på mange ettersom duoen reiste rett til et kapell i Las Vegas etter Billboard-utdelingen.

I ettertid kom det frem at paret i utgangspunktet ønsket å holde bryllupet hemmelig - men det lot seg ikke gjøre da DJ-en Diplo (41) hadde livesending på Instagram under den hemmelige seremonien.

Da Jonas gjestet det britiske radioprogrammet «Capital Breakfast» kort tid etter bryllupet, kunne han røpe at DJ-en filmet bryllupet uten parets tillatelse.

GIFTET SEG: DJ-en Diplo livestreamet bryllupsseremonien. Foto: Diplo / Instagram
GIFTET SEG: DJ-en Diplo livestreamet bryllupsseremonien. Foto: Diplo / Instagram Vis mer

Ja, han ødela det, sa 30-åringen humoristisk, før han sa at Diplo burde fått kjeft fra foreldrene sine for å alltid være på telefonen.

- Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund. Altså, han livestreamet bryllupet med et hundefilter.

Giftet seg to ganger

I juli, to måneder etter Las Vegas-bryllupet, ga Joe Jonas og Sophie Turner hverandre sine «ja» nok en gang.

Bryllup nummer to fant sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike. Sophie bar en langermet brudekjole i blonder, designet av Luis Vuitton.

- Både Joe og Sophie var på gråten mens de leste ekteskapsløftene sine, fortalte en kilde til E! News, og la til at gjestene reiste seg og jublet da seremonien var over.

Til stede på den storslåtte feiringen var en rekke berømtheter, deriblant Joe sine brødre Nick (27) og Kevin (32) og deres respektive koner Priyanka (37) og Danielle (33).

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Supermodellen Ashley Graham (32) var også med på feiringen, og Turners gode venninne og «Game of Thrones»- kollega Maisie Williams (23) var forlover i det stjernespekkede bryllupet, ifølge People.

Sophie Turner er best kjent for rollen som Sansa Stark i suksesserien «Game of Thrones», og regnes for tida som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere.

Joe Jonas gjorde seg først bemerket på midten av 2000-tallet, i den amerikanske musikkgruppa Jonas Brothers - som ved siden av Joe består av Nick og Kevin Jonas.

Bandet ble oppløst i 2013, og trioen har seinere satset på solokarrierer.

Romansespekulasjonene mellom Turner og Jonas begynte å svirre allerede høsten 2016, men det var først i mai året etter at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte «Game of Thrones»-profilen at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

LES OGSÅ: Malika Haqq bekrefter endelig barnefaren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer