Marit Larsen:

Venter sitt første barn

- Høsten ser annerledes ut i år.

VENTER BARN: Marit Larsen og ektemannen Alexander Buchmann venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Marit Larsen og ektemannen Alexander Buchmann venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober 2016 avslørte artisten Marit Larsen (36) at hun hadde giftet seg med kjæresten Alexander Buchmann. Det avslørte 36-åringen selv på sin egen Facebook-profil. Da hadde paret vært sammen i to år.

Nå venter paret også sitt første barn sammen. Det avslører den tidligere M2M-sangeren i et innlegg på sin egen Instagram-profil.

- Høsten ser annerledes ut i år, skriver Larsen under et bilde hvor gravidmagen hennes tydelig vises fram.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner og lykkeønskninger til de vordende foreldrene, og på kort tid har innlegget fått flere hundre likerklikk.

Graviditetsnyheten kommer litt over tre år etter at Larsen og Buchmann giftet seg i Oslo. Buchmann er tidligere håndballspiller, og jobber for Leger uten grenser.

Se dette innlegget på Instagram

Autumn looks different this year. ✨

Et innlegg delt av Marit Larsen (@larsenmarit)

Åpnet opp om kjærligheten

Larsen er kjent for å holde en lav profil, men sommeren 2018 gjestet hun Guri Solbergs podkast «Bra damer, hvor hun blant annet fortalte om hvordan hun møtte sitt livs kjærlighet.

- Vi møttes helt tilfeldig på en fest i Oslo, og vi hilste på hverandre. Altså, romantikeren i meg vrir seg i smerte, men jeg husker det ikke så veldig godt. Jeg var ikke kjempefull, men det hadde vært en lang tid i livet mitt hvor jeg hadde gjort noen forsøk som ikke ledet til noe, sa hun og la til:

- Jeg hadde endelig kommet til et sted i livet hvor jeg hadde det så bra alene, den følelsen av at sjappa gikk og jeg følte meg sterk alene.

34-åringen hadde derfor bestemt seg for at ingen mann skulle ødelegge denne tankegangen. Det endret seg brått etter at hun fikk en venneforespørsel på Facebook.

- Det tok litt tid, men plutselig så sendte han meg melding og spurte om jeg ville ta en kaffe. Så snakket vi bare litt, også sa han: «Jeg er i Afghanistan akkurat nå, så det må bli om tre måneder.» Så da tenkte jeg: «Dette kommer jeg meg ut av. Jeg liker kaffe og jeg kan snike meg unna», sa hun i podkasten.

De fant tonen - og senere ble det dem.

KJENT DUO: Marit Larsen og Marion Raven utgjorde duoen M2M. Foto: NTB Scanpix
KJENT DUO: Marit Larsen og Marion Raven utgjorde duoen M2M. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bodde i USA

I september for snart to år siden røpet Marit Larsen overfor TV 2 at hun skulle flytte til New York. Alexander Buchmann jobbet nemlig som nødhjelpskoordinator for Leger uten grenser i storbyen.

Marit Larsen forklarte imidlertid den gang at det ikke bare var hennes nåværende ektemann som var årsaken til flytteplanene.

Marit Larsen intervjues om nominasjonen i Spellemannsprisen. Hun er nominert til komponist og tekstforfatter. Vis mer

- Jeg har jo reist en del fram og tilbake til USA allerede. Jeg pleier å dra til USA for å skrive. Det er noe med å snakke så mye engelsk at jeg begynner å tenke og drømme på engelsk sånn at det blir lettere å skrive tekst, sa Larsen til God morgen Norge da.

«If A Song Could Get Me You»-sangeren slo først gjennom som en del av duoen M2M med Marion Ravn i 1998, men har i flere år gjort suksess som soloartist.

LES OGSÅ: Blir pappa for femte gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer