«The Voice»-Martin:

Venter sitt første barn

Avslørte graviditet på den røde løperen til Elle-festen.

BLIR FORELDRE: Martin Danielle og kjæresten Alexandra Backstrøm avslørte en gledelig nyhet på den røde løperen til Elle-festen tirsdag. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Martin Danielle og kjæresten Alexandra Backstrøm avslørte en gledelig nyhet på den røde løperen til Elle-festen tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musikkartist, DJ og «The Voice»-dommer Martin Danielle (31) dukket opp på Elle-festen tirsdag kveld med en gledelig nyhet.

Til Se og Hør kunne 31-åringen, best kjent under artistnavnet CLMD, avsløre at han venter sitt første barn sammen med kjæresten og tidligere vinner av Miss World Norway, Alexandra Backstrøm.

Venter en gutt

Paret kan også glede seg over at de har kjøpt sin første leilighet sammen.

- Jeg føler vi har tatt mange steg inn i de voksnes verden. I hvert fall for en som har levd som Peter Pan i alle år, forteller Danielle.

Videre kunne han avsløre at den lille babyen i magen er en gutt og at terminen allerede er i oktober.

Saken fortsetter nedenfor.

SJARMERT: Jan Thomas ble sjarmert av Rød Løpers reporter. Se seansen her! Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Paret har klart å holde graviditeten hemmelig, og musikkartisten forteller at det har vært bevisst.

- Vi prøver å skille litt mellom privatliv og artistliv, og Alexandra er vel egentlig ikke så opptatt av å leve i rampelyset på den måten, så vi har tenkt at det er hyggelig å kjunne holde det privat, forteller han og legger til:

- Men nå synes det jo såpass mye at det er vanskelig å holde det skjult, så vi tenkte at dette var en fin anledning til å dele denne nyheten.

Saken fortsetter nedenfor.

Lav profil

Musikeren har de siste tre åra vært kjæreste med Backstrøm, men paret holder en svært lav profil når det kommer til forholdet sitt.

I et tidligere intervju med VG fortalte Danielle bakgrunnen for hvorfor de ikke ønsker at forholdet skal være en del av rampelyset.

- Det er ikke hemmelig at vi er et par, men selv om jeg er artist, betyr ikke det at hun ønsker den oppmerksomheten. Jeg respekterer at hun vil holde forholdet mer privat, fortalte han til avisa.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ RØD LØPER MED PAPPA: Sophie Elise gruet seg litt til Elle-festen. Vis mer

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Danielle og ekskjæresten, artist Sandra Lyng Haugen (32) fikk enorm oppmerksomhet i norsk presse.

Danielle og Haugen var sammen i et halvannet år og artisten fortalte at han har lært mye i etterkant av bruddet.

- Med Sandra ble alt mer offentlig enn jeg hadde tenkt, og bruddet mer omtalt enn jeg var forberedt på. Så da lærte jeg lærte en del om hva jeg ønsker å dele med omverdenen og ikke.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSKJÆRESTER: Etter ett og et halvt år var forholdet over mellom Sandra Lyng Haugen og Martin Bjercke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
EKSKJÆRESTER: Etter ett og et halvt år var forholdet over mellom Sandra Lyng Haugen og Martin Bjercke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Dukket opp med nytt utseendet

Martin Danielle debuterte som mentor i forrige sesong av tv-programmet The Voice og er yngstemann i mentorgruppa som består av Morten Harket, Lene Marlin og Yosef Wolde-Mariam.

Spesielt én ting ble lagt merke til da 31-åringen dukket opp i årets sesong av tv-programmet. De lyse lokkene var borte og halve ansiktet var dekket av et nokså fyldig skjegg.

Til TV 2 fortalte Danielle at skjegget viste seg å være mye mer arbeid enn å ha langt hår.

- Jeg trodde det var slitsomt å ha lang sveis, men skjegg er faktisk verre. Man må pleie det veldig ofte, sa han.

View this post on Instagram

Coming soon... @thevoicenorge 🔥🔥🔥

A post shared by Martin Danielle (@clmdmusic) on

Videre avslørte 31-åringen at han får hjelp til å pleie skjegget av sin faste frisør, Jojo og at han i opptaksperiodene gikk opptil én gang i uka for å frisere skjegget sitt.

Kjæresten er derimot ikke like fornøyd med skjeggveksten til Danielle.

- Nei, hun er ikke særlig fan av det. Hun er veldig fornøyd med sveisen, for den er den samme som da vi møttes, men jeg tror ikke skjegget er så godt å kysse på, sa Martin til TV 2.

LES OGSÅ: Northugs foreldre skilles etter 37 år

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer